Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Cruïlla Centre Cívic del Pinar La Cruïlla Centre Cívic del Pinar és un equipament de proximitat de barri i un edifici de ciutat. Aquesta infraestructura és fruit de la inversió municipal subvencionada per la Generalitat de Catalunya dins del projecte Pla de Barris, que es va dur a terme a la zona a partir de 2006. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Cruïlla Centre Cívic del Pinar

La Cruïlla Centre Cívic del Pinar és un equipament de proximitat de barri i un edifici de ciutat. Aquesta infraestructura és fruit de la inversió municipal subvencionada per la Generalitat de Catalunya dins del projecte Pla de Barris, que es va dur a terme a la zona a partir de 2006.

El centre cívic ha representat una millora sociocultural de gran importància per al barri i pel conjunt del municipi, ja que ha estat el primer equipament d’aquestes característiques que s’ha ubicat a El Pinar i perquè les seves activitats suposen una potent eina de dinamització i cohesió del barri amb la resta de Rubí que dona continuïtat, d’aquesta manera, a les línies de treball comunitari que s’han anat implementant des de l’Ajuntament en el darrers anys.

 

centre cívic Pinar_02.jpg

 

Situació


L'equipament està situat al llindar del barri del Pinar amb la carretera C-1413, que connecta Rubí amb Sant Quirze del Vallès, una ubicació que el fa ben visible pel trànsit d’entrada i sortida del municipi per part dels vehicles provinents de Sant Quirze, Sabadell o Barcelona per la C-16.

 

Accessibilitat 


L’edifici està totalment adaptat a la mobilitat de persones amb discapacitat i disposa de dos nivells d’accés: el principal, situat a peu de barri per la planta segona de l’edifici, i la sortida d’emergència posterior, situada a la planta baixa de l’equipament i que, puntualment, pot fer les funcions d’entrada i sortida d’usuaris. Així mateix, l’edifici disposa d’ascensor per facilitar l’accés a totes les plantes a les persones amb discapacitat física o amb mobilitat reduïda.

 

centre cívic Pinar_03.jpg

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
4