Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí s'ho val VALS ESGOTATS! https://www.rubi.cat/ca/temes/comerc/rubi-sho-val/@@images/image/preview

Rubí s'ho val

VALS ESGOTATS!

Rubí s'ho valL’Ajuntament de Rubí ha posat en marxa un sistema de vals descompte per promoure el consum al comerç de la ciutat. La iniciativa té un doble objectiu: donar suport al teixit comercial i oferir un descompte a les famílies en el moment de fer les seves compres.

El sistema de vals descompte s’articula al voltant de la plataforma Rubí s’ho val on es poden adquirir vals de 10 i 5 euros a meitat de preu. Cada val es financia al 50% entre el consumidor i el Consistori. Així, un val de 10 euros, costarà 5 euros al consumidor, que el podrà gastar a les botigues adherides a la proposta per valor de 10 euros.

La proposta es va posar en marxa per primera vegada entre 5 de desembre i el 5 de gener coincidint amb la campanya de Nadal. Es van emetre 10.000 vals per valor de 10 euros i 20.200 vals per valor de 5 euros. La ciutadania els va esgotar abans de Nadal. L'ús de tots els vals suposarà una injecció de 201.000 euros al comerç local. 

Nova edició
L’Ajuntament de Rubí amplia la proposta de vals descompte ‘Rubí s’ho val’ per promoure el consum al comerç de la ciutat i garantir la injecció de 200.000 euros més al comerç de proximitat. L’ampliació es fa coincidir amb la temporada de rebaixes.

En aquesta segona edició, s'han emès 10.000 vals per valor 10 euros i 20.000 vals per valor 5 euros que es poden fer servir als comerços adherits entre l'11 de gener i el 5 de març.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

22
19