Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recursos sobre la Covid-19 per a establiments comercials Indicacions i informació útil per als comerços de Rubí sobre les mesures adoptes per contenir el coronavirus https://www.rubi.cat/ca/temes/comerc/recursos-sobre-la-covid-19-per-a-establiments-comercials/@@images/image/preview

Recursos sobre la Covid-19 per a establiments comercials

Indicacions i informació útil per als comerços de Rubí sobre les mesures adoptes per contenir el coronavirus

CONVOCATÒRIA OBERTA FINS AL 18 DE NOVEMBRE!
Subvencions en l'àmbit de les activitats de restauració i dels centres d'estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19. Informa-te'n!

El Consell Comarcal del Vallès Occidental organitza tres tallers per ajudar els sectors de la restauració i l'estètica per realitzar tràmits en línia i sol·licitar el nou ajut. Inscripció gratuïta!


Noves mesures


Noves mesures per aturar l’increment de casos de COVID-19 a Catalunya - 29 d'octubre [Infografia]

 Resum de la resolució del 29 d'octubre:

 • No es poden prestar serveis que impliquin contacte físic amb els clients, excepte que siguin essencials, sanitaris o sociosanitaris. Es prohibeixen els serveis de tractament de bellesa, excepte els serveis de perruqueria que només poden oferir serveis d’higiene del cabell.
 • Els establiments comercials d'alimentació, de begudes, de productes higiènics, d'altres productes de primera necessitat, serveis essencials, farmàcies, ortopèdies, òptiques, centres de veterinària, concessionaris d’automòbil i centres de jardineria, poden romandre oberts sigui quina sigui la seva superfície.
 • L’obertura al públic dels establiments i locals comercials detallistes queda condicionada a:
  - Que tinguin una superfície de venda igual o inferior a 800 metres quadrats.
  - Que es redueixi al 30% l'aforament permès.
 • Els establiments comercials amb una superfície de venda de més de 800 metres quadrats:
  - Han d’acotar l’espai d’obertura al públic a l’esmentada superfície
  - Reduir al 30% l’aforament que correspongui a aquesta superfície.
 • Els mercats no sedentaris poden mantenir la seva activitat condicionada a una reducció al 30% de la capacitat d’aforament.
 • Se suspèn l’obertura al públic de centres comercials i recintes comercials. Al seu interior, poden romandre oberts si ofereixen:
  - Productes d’alimentació i begudes
  - Productes higiènics i d’altres productes de primera necessitat
  - Farmàcies
  - Ortopèdies
  - Òptiques
  - Centres de veterinària
 • També poden obrir els establiments comercials que es trobin dins dels centres i que tinguin una superfície de venda igual o inferior a 800 metres quadrats i comptin amb accés directe i independent des de la via pública amb un aforament màxim del 30%.
 • Es permeten sistemes de recollida al local i de repartiment al domicili.
 • Horari d’obertura: entre les 06.00 hores i les 21.00 hores.
 • Se suspenen les activitats de restauració, excepte en hotels per a l'ús dels clients, centres sanitaris, socials i residencials i menjadors socials.
 • Es permet el lliurament a domicili o la recollida a l’establiment.
 • Les activitats de restauració de les àrees de servei d’autopistes i altres vies es limitaran al servei de lliurament al mateix establiment, sense consum a l'interior.
 • Horaris de lliurament a domicili permès: de 6:00 hores a les 23.00 hores.


 • Confinament nocturn a partir del 25 d’octubre de 22 h a 6 h [Infografia]

 • Resolució de 25 d'octubre, per la qual s'adopten mesures de salut pública, de restricció de la mobilitat nocturna, per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya

 • BAN 21 d'octubre - Mesures especials per la contenció de la COVID-19

 • Resolució de la Generalitat de Catalunya, de 19 d'octubre, per la qual es modifica la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre

 • Resolució del PROCICAT del 14 d'octubre per la qual s'adopten noves mesures per frenar l'expansió de la Covid-19Guies de bones pràctiques i protocols dirigits a l'activitat comercial en establiments físics


Guies.jpg

 

Cartells informatius per a comerços


CartellGencat.jpgDescarrega't els cartells informatius de mesures d’higiene i de prevenció i col·loca'ls al teu comerç.

     

     

 

    

Cartells informatius per a bars i restaurants


cartelesbares.jpgDescarrega't els cartells informatius de mesures d’higiene i de prevenció i col·loca'ls al teu bar o restaurant.

  

     

          

    

Guia comerç online


ecormerce.jpgFas vendes per internet? Consulta la Guia de recomanacions per al comerç online que inclou consells per la preparació de comandes, mesures higièniques i de seguretat.

 

 

  

Altres