Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recursos sobre la Covid-19 per a establiments comercials Indicacions i informació útil per als comerços de Rubí sobre les mesures adoptes per contenir el coronavirus https://www.rubi.cat/ca/temes/comerc/recursos-sobre-la-covid-19-per-a-establiments-comercials/@@images/image/preview

Recursos sobre la Covid-19 per a establiments comercials

Indicacions i informació útil per als comerços de Rubí sobre les mesures adoptes per contenir el coronavirus

AJUTS I SUBVENCIONS
Consulta les diverses mesures en matèria econòmica adoptades per les administracions davant l'impacte econòmic de la Covid-19.


Noves mesures


Noves mesures per aturar l’increment de casos de COVID-19 a Catalunya - 7 de gener [Infografia]

 Resum de les mesures a partir del 7 de gener:


Àmbit comercial

Centres comercials tancats

  • Suspensió de l’obertura de centres i recintes comercials i d’establiments i centres comercials amb superfície de venda major de 400 m2, excepte establiments que venen productes de primera necessitat.

Comerços minoristes oberts i mercats no sedentaris

  • 30% de l’aforament en petit comerç i centres comercials de menys de 400 m2 i mercats no sedentaris.
  • Caps de setmana tancats, excepte establiments dedicats a la venda de productes i serveis essencials.

Fires tancadaes

  • Queda suspesa la celebració presencial de congressos, convencions, fires comercials, festes majors i altres festes que puguin suposar la celebració d'actes amb risc de generar aglomeracions de persones.

Àmbit de l'hostaleria i restauració

  • Terrasses: amb una distància mínima senyalitzada de 2 metres entre taules o agrupacions de taules. Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taules diferents, excepte que es tracti de la bombolla de convivència. De 07.30 h a 09.30 h i de 13 h a 15.30 h.
  • Interiors: oberts amb el 30% de l'aforament amb bona ventilació amb una distància mínima de 2 metres entre comensals de taules o agrupacions de taules. Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taula, excepte que es tracti de la bombolla de convivència. De 07.30 h a 09.30 h i de 13 h a 15.30 h.
  • El consum s'ha de realitzar sempre a la taula.
  • Es limita a 4 el nombre màxim de comensals per taula o agrupació de taules, llevat que pertanyin a la bombolla de convivència. Excepcionalment, en els serveis corresponents als àpats dels dies 24, 25, 26 i 31 de desembre de 2020 i 1, 5 i 6 de gener de 2021 el nombre màxim de comensals s'estableix en 6 persones, llevat que siguin convivents, sempre que pertanyin com a màxim a 2 bombolles de convivència.
  • Distància d'un metre entre persones d'una mateixa taula, excepte per a persones que pertanyin a la bombolla de convivència.
  • A partir de les 21.30 h només es pot dur a terme activitat de restauració per servir a domicili (fins a les 23 h) o per a recollida dels clients a l'establiment (fins a les 22 h). La restauració en àrees de servei de les vies de comunicació no té restringit l'horari d’obertura.


Confinament nocturn a partir del 25 d’octubre de 22 h a 6 h [Infografia]Guies de bones pràctiques i protocols dirigits a l'activitat comercial en establiments físics


Guies.jpg

 

Cartells informatius per a comerços


CartellGencat.jpgDescarrega't els cartells informatius de mesures d’higiene i de prevenció i col·loca'ls al teu comerç.

     

     

 

    

Cartells informatius per a bars i restaurants


cartelesbares.jpgDescarrega't els cartells informatius de mesures d’higiene i de prevenció i col·loca'ls al teu bar o restaurant.

  

     

          

    

Guia comerç online


ecormerce.jpgFas vendes per internet? Consulta la Guia de recomanacions per al comerç online que inclou consells per la preparació de comandes, mesures higièniques i de seguretat.

 

 

  

Altres