Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge https://www.rubi.cat/ca/temes/comerc/la-fira-de-la-cervesa-artesana-i-el-formatge/@@images/image/preview

La Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge

Rubí celebrarà el cap de setmana del 13, 14 i 15 de maig la setena edició de la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge a la rambla del Ferrocarril. La cita comptarà amb la presència de 17 productors de cervesa artesana i 6 parades de formatges. L’oferta gastronòmica es complementarà amb nou foodtrucks i cinc parades d’alimentació 

La Fira es podrà visitar divendres 13 de maig de 18 a 01 h, dissabte 14 de maig de 12 a 01 h i diumenge 15 de 12 a 21 h. Els i les visitants hi trobaran, a més de les parades de cervesa i formatge, un espai de joc lliure infantil i atraccions per als més petits.

Consulta el programa complet de la 7a edició de la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge

Cada tarda, DJ locals oferiran sessions musicals i cada jornada oferirà també concerts dels quals tres són també de grups de la ciutat: Soulgarden (divendres a les 21 h), Blue Funky Mamma (dissabte a les 12.30 h) i Soak in bleach (dissabte 20 h).

En aquesta edició, la fira tindrà una relació més estreta que mail amb els comerços i la restauració de la ciutat.

  • Del 9 al 15 de maig, la clientela que compri cervesa artesana per més de 10 euros a Bodega Rosàs i Vinalium, rebrà  un val  que podrà bescanviar a la Fira per un got oficial.
  • Gairebé totes les cansaladeries i xarcuteries de la ciutat s’han sumat també a la iniciativa i repartiran vals per obtenir el got oficial de la Fira  per cada compra superior a 10 euros en formatges. S’han afegit a la promoció totes les cansaladeries i xarcuteries del Mercat Municipal i el 90% dels establiments d’aquest sector de la ciutat.
  • Finalment, alguns restauradors locals oferiran també un menú especial amb motiu de la Fira que incorporarà un plat o un postre amb cervesa o formatge i permetrà també aconseguir un got oficial.  L’Artesana, El Restaurant Gómez, El Bar Galicia, El Bar Manel i Kubic són alguns dels establiments que ja s’han adherit a la proposta.

16 productors de cervesa artesana

Els 16 cervesers que seran a la fira són: Bertus (Rubí), 27 Club Brewery  (Badalona), L’Estupenda (Sant Cugat del Vallès), Juguetes Perdidos (Argentina); Engorile (Montornès del Vallès), La Canetenca (Canet de Mar), Florestina (La Floresta), Senglars (Sant Cugat del Vallès), Synera (Arenys de Mar), La Cervesera del Poblenou (Barcelona), Barret (Barcelona), La Masovera (Tremp), Quer (Berga), Ebrewine (Horta de Sant Joan), +Malta (Malta) i Comic Beer (Cardedeu)

T'ha estat útil aquesta pàgina?

10
2