Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NadalARTS

La iniciativa NadalARTS decorarà 160 establiments comercials* de la ciutat amb obres inèdites sobre els vidres dels aparadors. La proposta és una de les accions que es duran a terme aquest any per dinamitzar la campanya comercial de Nadal amb l’objectiu d’animar a la ciutadania a passejar per la ciutat i acostar-se al comerç de proximitat a fer les seves compres.


El NadalARTS compta amb la complicitat del col·lectiu d’il·lustradors i il·lustradores locals C.I.R.C. i l’escola d’art i disseny municipal edRa que decoraran els vidres dels aparadors fent servir rotuladors blancs i daurats, esprais i/o la tècnica de l'estampació. Les obres es podran veure durant tota la campanya de Nadal.

La convocatòria està oberta a tots els establiments comercials de Rubí. La decoració és gratuïta, però cal inscripció prèvia a través d'aquest formulari que estarà obert fins al 18 de novembre. Com a màxim es decorarà un aparador estàndard per cada comerç, de mida aproximada de 2 x 1,5 metres, a criteri de l'artista. La distribució dels comerços que es pintaran es realitzarà de forma aleatòria, entre edRa i els i les artistes.

    Aparadors complets! Gràcies!


    * Convocatòria lligada a la disponibilitat dels i les artistes