Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sol·licituds i convocatòries Les persones amb diversitat funcional i el seu entorn tenen a la seva disposició diferents ajudes i recursos que tenen per objectiu facilitar-los el seu dia a dia. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Sol·licituds i convocatòries

Les persones amb diversitat funcional i el seu entorn tenen a la seva disposició diferents ajudes i recursos que tenen per objectiu facilitar-los el seu dia a dia.

Al web del Departament de Drets Socials pots visualitzar i descarregar totes les sol·licituds necessàries per poder tramitar aquests ajuts de manera autònoma, àgil i còmoda. Es poden sol·licitar ajuts referents al Programa de suport a l'autonomia a la pròpia llar, referents a l'accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques, pensions no contributives, prestacions econòmiques, serveis d'acolliment residencial, serveis d'atenció diürna i sociolaboral o diferents sol·licituds relacionades amb les situacions de discapacitat.

    

Principals sol·licituds


    

Avantatges


Et facilitem un llistat orientatiu dels avantatges que existeixen segons els requisits específics per a persones amb discapacitat legalment reconeguda i on els pots sol·licitar:

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
1