Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Font del Ferro Font del Ferro és una empresa municipal que ofereix una alternativa formativa i laboral per a les persones adultes amb discapacitat psíquica del municipi de Rubí. Té com a objecte social la gestió directa del servei públic de promoció, rehabilitació i integració social i laboral de les persones amb discapacitat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Font del Ferro

Font del Ferro és una empresa municipal que ofereix una alternativa formativa i laboral per a les persones adultes amb discapacitat psíquica del municipi de Rubí. Té com a objecte social la gestió directa del servei públic de promoció, rehabilitació i integració social i laboral de les persones amb discapacitat.

Història


El Centre Agrari Font del Ferro es va crear l’any 1986, impulsat per l’Ajuntament de Rubí i l’Associació Pro-Minusvàlids Psíquics de Rubí. En els seus orígens, la seva activitat es va centrar en l’horticultura. El 1989 es va variar l’orientació productiva, per adreçar-se cap al viverisme i la jardineria. Es va ampliar el centre i s'hi van crear nous espais de treball.

Els sistemes de producció s’han adaptat progressivament a les necessitats i a les capacitats individuals. La Font del Ferro ofereix atenció individualitzada, tenint en compte les necessitats i les demandes de cadascú.

Hi ha espais formatius per treballar habilitats personals i socials i es dona suport a les possibilitats individuals en el procés d’integració social i laboral. L’experiència i l’aprenentatge adquirits durant aquests anys han permès al centre constituir-se en un servei de qualitat i cercar noves vies d’expansió comercial, tant a nivell de venda al major com al detall.

A l'octubre de 2018, el Ple va aprovar el reconeixement de l’empresa com a mitjà propi personificat de l’Ajuntament de Rubí i la modificació dels seus estatuts de manera que recullin les activitats concretes que pot desenvolupar. Gràcies a aquest canvi, la societat pot vendre productes i prestar serveis al Consistori sense les limitacions contractuals que tenen els proveïdors privats amb l’Administració.

 

Activitat


Actualment, la Font del Ferro està integrada per un servei productiu i dos serveis de caràcter assistencial:

 

Adreça i horari


 C. Cáceres, s/n
 93 588 75 75
 informacio@fontdelferro.org    

Horari comercial: 

  • De dilluns a divendres: de 9 a 13.30 h
  • Dissabtes: de 9 a 14 h
  • Punt de venda del Mercat: dimecres, dijous, divendres de 8 a 13 h

   

Horari Serveis d’Atenció Diürna:

  • De dilluns a divendres de 8 a 17h

   

Convocatòria per cobrir el lloc de treball de Gerència de la societat municipal Font del Ferro, S.L.
Accedeix a tota la informació sobre el procés.

  

T'ha estat útil aquesta pàgina?

6
1