Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Responsabilitats dels propietaris d'animals de companyia Els animals de companyia proporcionen molts beneficis als seus propietaris i propietàries. Ara bé, tenir un animal de companyia també exigeix complir un seguit de compromisos, tant amb l’animal com amb la societat. Aquesta doble responsabilitat és el que es coneix per tinença responsable. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Responsabilitats dels propietaris d'animals de companyia

Els animals de companyia proporcionen molts beneficis als seus propietaris i propietàries. Ara bé, tenir un animal de companyia també exigeix complir un seguit de compromisos, tant amb l’animal com amb la societat. Aquesta doble responsabilitat és el que es coneix per tinença responsable.

Abans d'adquirir una mascota, s'ha de pensar que no es tracta d’una joguina. És un ésser viu que t'acompanyarà al llarg de tota la seva vida, al qual hauràs d'oferir l'alimentació adequada a la seva espècie, mantenir en un espai suficient a casa, d'acord amb la seva mida i necessitats, i proporcionar l'atenció veterinària necessària per mantenir-lo amb bona salut. Abans de comprar un animal de companyia, valora la possibilitat de l'adopció. 

02_Animals_responsabilitats - copia.jpgEls propietaris d'animals de companyia tenen tot un seguit de responsabilitats i obligacions:

 

Campanya per fomentar l'esterilització i la identificació d'animals de companyia a preus reduïtsDes de FAADA (Fundació per l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals), han iniciat un any més la campanya d’esterilització i identificació d’animals de companyia a preus reduïts Sóc Responsable.

Tot i que la campanya estarà oberta tot l'any, entre els mesos de febrer i maig és quan hi ha més professionals veterinaris col·laboradors. Consulta els veterinaris col·laboradors i les dates fins les quals participa cadascun d'ells en aquesta iniciativa. 

 

 Campanya "Sóc responsable"

T'ha estat útil aquesta pàgina?

18
6