Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projectes de sensibilització Desenvolupament d’accions de sensibilització en el marc d’una línia social constructiva i transformadora que pretén que Rubí esdevingui una ciutat amb un model de convivència intercultural que visibilitzi la diversitat com a factor enriquidor i que lluiti pel trencament dels rumors, prejudicis i estereotips socials discriminatoris per raó d’origen, cultura i religió. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Projectes de sensibilització

Desenvolupament d’accions de sensibilització en el marc d’una línia social constructiva i transformadora que pretén que Rubí esdevingui una ciutat amb un model de convivència intercultural que visibilitzi la diversitat com a factor enriquidor i que lluiti pel trencament dels rumors, prejudicis i estereotips socials discriminatoris per raó d’origen, cultura i religió.

Setmana de les diversitats


Es tracta d'una programació d’activitats que té com a objectiu combatre tot tipus d’estereotips i prejudicis i reivindicar la diversitat com un valor positiu i enriquidor de la ciutat.

La primera i única edició fins al moment es va celebrar del 29 d'octubre al 17 de novembre de 2018 a diversos espais de la ciutat, on van tenir lloc tallers i espectacles que van comptar amb la participació de diferents grups, entitats, artistes i altres persones convidades.

La Setmana de les Diversitats s'organitza de manera transversal des de diversos serveis municipals que treballen durant tot l'any a favor de la tolerància i en contra dels rumors, com són Rubí Jove, Cooperació i el Servei de Mediació.

 

Projecte Antirumors


El projecte antirumors s’emmarca dins de l’eix de sensibilització vers la diversitat intercultural del Pla local d’acollida i convivència.

Aquest projecte es fonamenta en el trencament dels estereotips socials discriminatoris per raó d’origen, cultura i religió, mitjançant la realització de tallers antirumors dirigits a la ciutadania que generaran el reconeixement dels agents antirumors i la conseqüent creació de la xarxa antirumors, amb la finalitat d’afavorir la convivència intercultural a la ciutat i la promoció de la diversitat com a factor enriquidor per a la societat.

 

Altres accions per promoure la diversitat intercultural


Accions de sensibilització amb l’objectiu de promocionar i visibilitzar la interculturalitat plural de Rubí, a través de l’associacionisme entre les entitats de persones migrants com a agents vehiculars de la promoció de la interculturalitat i amb la realització d’activitats comunitàries als barris per visibilitzar-les.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0