Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Parcs infantils Amb l'objectiu que els infants i les seves famílies puguin gaudir dels diferents parcs infantils que hi ha a la ciutat, l'Ajuntament duu a terme treballs de manteniment de les zones verdes i dels diferents elements de joc. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Parcs infantils

Amb l'objectiu que els infants i les seves famílies puguin gaudir dels diferents parcs infantils que hi ha a la ciutat, l'Ajuntament duu a terme treballs de manteniment de les zones verdes i dels diferents elements de joc.

La vegetació de cada parc és diferent i, per tant, el seu manteniment és també diferent. Per això, s’elaboren plans de manteniment específics per a cadascun d’ells, els quals permeten realitzar un estudi exhaustiu de les tasques i necessitats que poden sorgir, i optimitzar i planificar els recursos, tant humans com tècnics i materials. Durant tot l’any, s’eliminen les males herbes i s’arrangen els camins. Les actuacions se centren tant en el bon estat fitosanitari com en els aspectes estètics d’aquests elements.

Si es produeixen desperfectes en el mobiliari, aquest es repara o se substitueix per un altre. També es fa una neteja periòdica dels parcs i es buiden les papereres.

En aquests espais hi ha arbres i palmeres, gespa, espècies entapissants i vivaces, vorades, arbustos i grups de flors, entre d’altres. 

 

 Consulta l'apartat dedicat al verd urbà per conèixer el manteniment que es fa de les diferents espècies.   

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
6