Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projecte BRACE El projecte BRACE, finançat per l'Agència Europea de la Cultura, l'Educació i l’Audiovisual, organisme dependent de la Comissió Europea, treballa per fer accessible l'esport a migrants refugiats menors no acompanyats contribuint a la seva inclusió social. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Projecte BRACE

El projecte BRACE, finançat per l'Agència Europea de la Cultura, l'Educació i l’Audiovisual, organisme dependent de la Comissió Europea, treballa per fer accessible l'esport a migrants refugiats menors no acompanyats contribuint a la seva inclusió social.

El projecte BRACE implica diferents actors de la societat, com ara clubs esportius, famílies i institucions públiques de diversos punts d'Europa.

A partir de l’intercanvi d’experiències entre els participants d'aquest projecte (Ajuntament de Rubí, Club de Futbol Can Mir, Ass. Esportiva Bresso 4, KSC Sportif Machelen i l'empresa Ensinus de Lisboa) crearem un document de bones pràctiques que serveixi de manual pràctic per totes aquelles entitats que vulguin utilitzar l’esport com un recurs per treballar els bons hàbits, autoestima, coneixement del territori d’arribada, etc. amb joves i adolescents nouvinguts vulnerables.

Cap resultat en la cerca.