Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projectes europeus Rubí vol ser present en tots els àmbits de la Unió Europea amb l'objectiu d'obtenir recursos per a la millora de la ciutat. https://www.rubi.cat/ca/rubi-ciutat/color/internacional/projectes-europeus/projectes-europeus/@@images/image/preview

Projectes europeus

Rubí vol ser present en tots els àmbits de la Unió Europea amb l'objectiu d'obtenir recursos per a la millora de la ciutat.

Rubí és un dels territoris del continent en què es donen amb major intensitat bona part dels objectius de la Unió Europea (UE). Amb més d'un centenar de nacionalitats, la nostra societat local és un mosaic ple de riquesa cultural. Aquesta diversitat social, l'actual xarxa d'infraestructures i la gran activitat econòmica que es desenvolupa al municipi són algunes de les claus de la nostra integració a Europa.

Però Rubí vol tenir més presència en tots els àmbits de la Unió Europea per consolidar una ciutat més avançada, més justa i més sostenible. És aquesta voluntat la que ha mogut l'Ajuntament a impulsar com a objectiu estratègic una major relació amb els diferents organismes comunitaris que permeti obtenir recursos per a la millora constant dels nostres barris i col·lectius ciutadans. Rubí vol ser en totes aquelles iniciatives europees que completin o optimitzin els propis projectes estratègics.

   

Diàlegs Estructurats

Els Diàlegs Estructurats són processos participatius que pretenen millorar l’eficàcia de les polítiques públiques a través del diàleg amb les persones joves i la societat civil.