Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Setmana Europea de les Regions i Ciutats Organitzada conjuntament pel Comitè Europeu de les Regions i la Comissió Europea, la Setmana Europea de les Regions i Ciutats busca donar veu als municipis i regions de la UE i servir de plataforma per promoure bones pràctiques en l'àmbit local i regional. https://www.rubi.cat/ca/rubi-ciutat/color/internacional/actes-i-esdeveniments/setmana-europea-de-les-regions-i-ciutats/@@images/image/preview

Setmana Europea de les Regions i Ciutats

Organitzada conjuntament pel Comitè Europeu de les Regions i la Comissió Europea, la Setmana Europea de les Regions i Ciutats busca donar veu als municipis i regions de la UE i servir de plataforma per promoure bones pràctiques en l'àmbit local i regional.

18a edició

Rubí va participar a la 18a Setmana Europea de les Regions i Ciutats amb el taller "Acció climàtica local i regional", organitzat conjuntament per l'Ajuntament i l'Association of European Border Regions (AEBR).

19a edició

Rubí va intervenir a la 19a Setmana Europea de les Regions i Ciutats dins el seminari "Els llocs petits importen. Governança i transició verda", dedicat al paper que juguen les petites ciutats i pobles en el desenvolupament de territoris més sostenibles.