Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ruta de l'Street Art Les obres d'art urbà de la ciutat, reunides en un itinerari perquè no te'n perdis cap. https://www.rubi.cat/ca/rubi-ciutat/color/color-week/color-week/ruta-street-art/@@images/image/preview

Ruta de l'Street Art

Les obres d'art urbà de la ciutat, reunides en un itinerari perquè no te'n perdis cap.

Al llarg dels anys, desenes d'artistes urbans han deixat la seva empremta en edificis i murs de la ciutat. Rubí compta amb una llarga tradició grafitera, impulsada a través d'iniciatives com l'antic festival Mixing Colors, en vies de recuperació, o l'actual mostra d'art i grafiti urbà Full Colors. Ara, pots recórrer fàcilment les principals obres d'street art que hi ha a la ciutat gràcies a una ruta que n'incorpora més d'una trentena i que et permet conèixer qui són els seus autors i autores.
   

   

Visita guiada


La present edició de la COLOR Week tornarà a incloure a la seva programació una visita guiada a les principals obres d'art urbà que hi ha a la ciutat. Podràs visitar els grafitis del festival Full Colors, els tapissos pintats a l'illa de vianants i els diverses murals de tots els estils que s'escampen pels barris de la ciutat. L'activitat anirà a càrrec de Rubí Guiem i, per participar-hi, només cal que reservis plaça a info@rubiguiem.com o al WhatsApp 620 565 321.
          

        

T'ha estat útil aquesta pàgina?

5
1