Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mural de l'alumnat dels tallers d'Expressió Creativa d'edRa Intervenció artística efímera https://www.rubi.cat/ca/rubi-ciutat/color/color-week/color-week/programacio/programacio-completa/mural-de-lalumnat-dels-tallers-dexpressio-creativa-dedra/@@images/image/preview

Mural de l'alumnat dels tallers d'Expressió Creativa d'edRa

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Intervenció artística efímera

Etiquetes

.

Del 21 al 25 de març, l'alumnat dels tallers d'expressió creativa de l'Escola d'Art i Disseny edRa realitzarà un mural artístic efímer al mur situat davant l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. L'activitat s'inclou dins la programació del curs escolar, on els nens i nenes treballen el color com a fil conductor. 

Des de l'escola, s'ha adaptat el tema de l'observació de la natura al format de mural, dibuixant a una escala inusual per als infants i que els permet donar una gran quantitat de detall a les seves composicions.

Cada estudiant pintarà una gran fulla, branca, fruita… amb pintura acrílica. Un cop s'assequi, li donarà una imprimació exterior perquè resisteixi a l'aigua i la retallarà, creant després una composició entre totes encolant-les sobre el mur.