Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Intervencions a l'espai urbà Artistes locals, infants i joves imprimeixen color i missatge als espais urbans de la ciutat. https://www.rubi.cat/ca/rubi-ciutat/color/color-week/color-week-2021/programacio/intervencions-a-lespai-urba/@@images/image/preview

Intervencions a l'espai urbà

Artistes locals, infants i joves imprimeixen color i missatge als espais urbans de la ciutat.

Del 12 al 24 de març
Les aventures de Pinotxo
Pl. Constitució, 11

Al març de 2020, l’artista local Urih, de l’entitat rubinenca Petados Crew, va enllestir una obra d’art urbà inspirada en el conte de la Caputxeta Vermella a la plaça de la Constitució. Aquest projecte mural continua amb una nova obra inspirada en Les aventures de Pinotxo, una de les novel·les més traduïdes i reconegudes pels infants arreu del món. Totes dues intervencions formen part del compromís de Rubí com a Ciutat Amiga de la Infància, un reconeixement del Comitè Espanyol d’Unicef a les ciutats que aposten per integrar el disseny de polítiques públiques eficaces basades en la Convenció sobre els Drets dels Infants, promocionar la participació infantil i impulsar aliances entre tots els actors relacionats amb la infància a nivell local. 
   


    

Del 22 al 26 de març
Camí de COLOR
Accés al Complex Cultural Escardívol

L’Escola d’Art i Disseny (edRa) va intervenir en el perímetre de la zona d’accés al Complex Cultural Escardívol amb una pintura mural inspirada en els patrons i la gamma de tonalitats de COLOR, desenvolupada pel propi centre. Una acció amb la intenció de decorar, embellir i millorar un espai urbà fins ara poc atractiu però molt transitat per la ciutadania, ja que dona accés a diferents centres educatius, és una zona de pas entre l'Ajuntament i l'aparcament de l'Escardívol, i un espai de concentració de persones durant els grans esdeveniments de ciutat, com per exemple la Festa Major.
   


   

Del 22 al 26 de març
La nostra identitat
Pl. Centre Cívic del Pinar La Cruïlla

Joves del barri del Pinar van dissenyar i executar conjuntament amb el Centre Obert Compartir, Rubí Jove als Barris i dos graffiters rubinencs, una intervenció artística a la plaça del Centre Cívic La Cruïlla.

Hi col·labora: Associació Compartir-Grup Social Marista

   

Dimarts 23 de març, durant la tarda
Animal Art
Pl. Nova Estació

Els grups dels tallers d’expressió artística de l’Escola d’Art i Disseny (edRa) van decorar un dels murs de la plaça de la Nova Estació amb un collage elaborat a partir dels dibuixos dels grups de primària de les escoles Mossèn Cinto Verdaguer, Pau Casals i Ca n’Alzamora. La paret es va omplir de dibuixos d’animals a color sobre paper que van configurar un mural de gran format.
   

Animal Art  
    

Dimecres 24 de març
Ruta de l'Street Art
Punt de trobada: Espai Jove Torre Bassas (c. Sabadell, 18)

Recorregut guiat per les principals obres d'art urbà distribuïdes arreu de la ciutat.

   

Dijous 25 de març
Ruta de l'Street Art amb el Consell de la Gent Gran
Punt de trobada: c. Prim, 33-35

Recorregut guiat dels consellers i conselleres del Consell de la Gent Gran per algunes de les obres d'art urbà distribuïdes arreu de la ciutat.

         

Divendres 26 de març
Dissabte 27 de març
AraArt
Escola Montessori (c. Monturiol, s/n)

Pintura mural al pati de l’Escola Montessori amb temàtica proposada per l’alumnat de la pròpia escola, i dissenyada pels alumnes de visual i plàstica de l’Institut Duc de Montblanc amb la supervisió de l’Escola d’Art i Disseny de Rubí (edRa). Aquesta activitat forma part del programa AraArt del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, un programa d’innovació pedagògica amb la finalitat de fomentar i fer valer projectes artístics que es porten a terme en el si de centres educatius en col·laboració amb institucions artístiques, per promoure l’equitat i la qualitat del sistema educatiu reflectida en la millora de les capacitats i competències de l’alumnat participant

Hi col·laboren: Escola Montessori de Rubí, Institut Duc de Montblanc, Escola d’Art i Disseny de Rubí (edRa), i Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.
  

AraArt

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0