Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Street Art Al llarg dels anys, diversos autors de la ciutat han donat color a façanes i murs, configurant una ruta d'art urbà diversa i plena de significat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Street Art

Al llarg dels anys, diversos autors de la ciutat han donat color a façanes i murs, configurant una ruta d'art urbà diversa i plena de significat.

Si vols conèixer les obres d'art urbà que hi ha arreu de la ciutat, pots fer-ho a través de l'app Rubí Ciutat, accedint a l'apartat de Rubí Jove. Hi trobaràs els murals geolocalitzats i acompanyats d’una breu descripció. De moment, s'hi inclouen prop d'una vintena de localitzacions.

La ruta d’art urbà reivindica aquestes obres i les dona a conèixer entre els rubinencs i les rubinenques. 

El Full Colors és la mostra de grafiti i art urbà de la ciutat emmarcada en el projecte Street Art que proposa canviar la fisonomia de la ciutat mitjançant intervencions artístiques de qualitat. Rubí acull el Full Colors des de 2017, organitzada per Rubí Jove amb la col·laboració de l'entitat Petados Crew. 

    

Full Colors

El Full Colors és la mostra de grafiti i art urbà de la ciutat emmarcada en el projecte Street Art que proposa canviar la fisonomia de la ciutat mitjançant intervencions artístiques de qualitat.