Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí s'ho val Aquest Nadal, t'oferim vals descompte per fer-los servir al comerç de proximitat. https://www.rubi.cat/ca/nadal/rubi-on-visc-on-compro/rubi-sho-val/@@images/image/preview

Rubí s'ho val

Aquest Nadal, t'oferim vals descompte per fer-los servir al comerç de proximitat.

L’Ajuntament de Rubí posa en marxa un sistema de vals descompte per promoure el consum al comerç de la ciutat. La iniciativa té un doble objectiu: donar suport al teixit comercial i oferir un descompte a les famílies en el moment de fer les seves compres de Nadal.

El sistema de vals descompte suposarà una injecció de 201.000 euros al comerç local i s’articula al voltant de la plataforma Rubí s’ho val. 

S’han emès 10.000 vals per valor de 10 euros i 20.200 vals per valor de 5 euros. Cada val es finançarà al 50% entre el consumidor i el Consistori. Així, un val de 10 euros, costarà 5 euros al consumidor, que el podrà gastar a les botigues adherides a la proposta.

La ciutadania pot adquirir els seus vals fins al 4 de gener, per gastar-los als seus establiments de confiança entre el 5 de desembre i el 5 de gener.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

3
0