Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els artistes Coneix una mica millor els autors i autores que hi ha darrere de cada fantàstica decoració. A Rubí hi ha molt art! https://www.rubi.cat/ca/nadal/rubi-on-visc-on-compro/nadalarts/els-artistes/@@images/image/preview

Els artistes

Coneix una mica millor els autors i autores que hi ha darrere de cada fantàstica decoració. A Rubí hi ha molt art!

Els aparadors de la ciutat llueixen aquest Nadal amb les il·lustracions del col·lectiu C.I.R.C. i els dibuixos i serigrafies de l'Escola d'Art i Disseny edRa. 

 

C.I.R.C.


C.I.R.C. és un col·lectiu d'il·lustradors i il·lustradores de Rubí nascut recentment amb l'objectiu de generar una xarxa interna entre aquests autors i autores, que els permetés compartir coneixements i experiències.

Sònia González Cuchu
Sònia González (Cuchu)

Pedagoga de formació especialitzada en il·lustració infantil. Treballa amb editorials com la Galera, RBA , Beascoa o BindiBooks i ha publicat tant a Espanya com a EEUU. Aquest Nadal publicará els seus primers llibres en rus i alemany! Guarda com un tresor el dia que va dinar amb la Pilarin Bayés i li va signar el seu exemplar d'El zoo d'en Pitus.
 Web
 Instagram  

Montsino
Montsino

Documentalista de professió i il·lustradora per passió. El 2013 va tornar a dibuixar gràcies a les sortides amb els urbans sketchers, i va decidir estudiar il·lustració a l'Escola de la Dona. Confecciona petits llibres amb les seves sèries d'il·lustracions, s'ha autoeditat tres llibres amb La Bibliogràfica i ara es dedica a fer estampats.
Web
Instagram 

Jorge Vicente
Jorgetedibujo 

Jorge Vicente signa les seves obres com a Jorgetedibujo. Llicenciat en Belles Arts a la UB en l'especialitat de dibuix, cursant el seu últim any al Massachusetts College of Art de la Universitat de Boston. Actualment combina la docència, com a professor de dibuix a edRa, amb el seu treball personal basat en la recerca del realisme i la simplicitat de la línia.

Chema Suárez
Chema Suárez

Sempre va estar interessat a crear coses, pintar, modelar, animar. L'animació és una de les seves inspiracions però també els còmics, el cinema i els videojocs. Va estudiar a La Llotja i a l'Escola Avinyó especialitzada en il·lustració. Va col·laborar en el curt d'animació La col·lecció com a modelador de personatges.
 Instagram   

Elisenda Lamammaink
Elisenda (Lamammaink)

Ha realitzat estudis de disseny d'interiors i educació infantil. Fascinada per les arts en general i enamorada de les aquarel·les. Compagina la seva feina a l'escola realitzant tallers d'art per als més menuts, figures de feltre i il·lustracions, tant pròpies com personalitzades.Nataxa Ruzafa
Nataxa Ruzafa

Psicòloga de professió i il·lustradora autodidacta. Creu en l'activisme i en el poder transformador de l'art! Compaginant les seves dues grans passions, l'art i la psicologia, no deixa mai de pensar en com expressar emocions, visibilitzar injustícies socials i apropar ideals que considera importants a través del dibuix, l'aquarel·la i la tinta.
 Web
 Instagram  

Yasmina Capó
Yasmina Capó

Promoció 2010-12 d'Il·lustració a l'Escola Illa de Sabadell. Des d'aleshores, passen moltes coses, entre elles la gran revolta de la maternitat i una pandèmia confinada que fa brotar la necessitat de reconnectar amb ella mateixa i de desconnectar de la resta, esprement cada minut per retrobar-se al final del dia amb el dibuix, comunicar i treure's pes. Més il·lustradora que mai des del 14 de març del 2020.
 Instagram   

Esmeralda Hernández
Esmeralda Hernández

Ha estudiat il·lustració i animació. Actualment es dedica a projectes personals i autoedita contes infantils.
Instagram 

Raquel Navas
Raquel Navas

De formació autodidacta i de professió inconformista. Mostra en els seus traços influències del metal i del rock, dels còmics d'horror, del cinema d'autor i de la cultura del fanzine.
 Instagram   

Pere Giménez
Pere Giménez

Dissenyador gràfic i i il·lustrador. Va començar al món del dibuix estudiant per a delineant de la construcció. D'aquí la seva fascinació per les ciutats i edificis impossibles, resultat d'un futur o consecució d'un somni que es fa realitat sobre el paper. Els seus dibuixos estan envoltats d'incògnites, de camins traçats a l'atzar. Actualment dirigeix la seva pròpia agència de disseny gràfic i il·lustració. 
 Web
 Instagram   

Max Saladrigas
Max Saladrigas

Ha realitzat estudis de disseny gràfic, s'ha especialitzat en il·lustració, àlbum infantil i animació 2D. Treballa per a agències, estudis de disseny, editorials i revistes de divulgació infantil. Autor de llibres publicats a França, Bèlgica, Suïssa i Canadà per diverses editorials.
 Web
 Instagram   

Ruth Hernández
Ruth Hernández

Va estudiar serigrafia artística i Bellas Arts, on va descobrir el dibuix. Il·lustradora autodidacta, busca a través dels seis dibuixos la bellesa d'allò quotidià i de la natura. Pots trobar la seva obra en diferents suports, com la ceràmica o la fusta, i en gran format, com ara en murals.

Clàudia Prats
Clàudia Prats

Va estudiar il·lustració a la Joso i un curs d'animació a l'ECIB. Des de llavors, ha treballat en projectes d'animació per a TV, i quan pot fa projectes d'il·lustració o personals, com ara Estimat Vladi de Núria Pradas. És rubinenca des de fa poc, i per això diu que li fa molta il·lusió participar en projectes per a la seva nova casa!
 Instagram   

Araceli Plata
Araceli Plata

Graduada en Arts Aplicades i Oficis Artístics, en l'especialitat d'Il·lustració Infantil i Juvenil. Gairebé la totalitat de les seves il·lustracions s'adrecen al públic infantil. Treballa habitualment amb aquarel·la, acrílic i digital. La seva feina més personal és una barreja d'éssers capficats al seu món amb un petit toc d'steampunk.
 Web
 Instagram   

   

Escola d'Art i Disseny edRa


NadalARTS edRaedRa és l'Escola d'Art i Disseny municipal. És un centre de caràcter públic, tant per la seva forma de finançament com també per la seva voluntat de servei a la societat. L'objectiu d'edRa és facilitar i dinamitzar situacions d'aprenentatge per tal de proporcionar formació en l'àmbit del l'art i el disseny a tota la comunitat que en forma part: alumnes, professors, famílies i professionals del sector.

L’alumnat del 1r curs dels Cicles Formatius de Grau Mitjà de Gràfica Interactiva i de Serigrafía Artística de l'escola també participa a la iniciativa NadalARTS decorant amb tipogrames més d'una trentena d'aparadors.

El projecte s'ha abordat de manera col·laborativa. Des del mòdul de Tipografia, l’alumnat de Gràfica Interactiva ha creat i dissenyat els tipogrames: primer, ha proposat paraules i després, a través del joc tipogràfic i l’expressivitat de la tipografia dels vocables, ha creat composicions visuals reforçant el seu significat. De la seva banda, des del mòdul de Dibuix Artístic, s'ha treballat la reproducció manual sobre vidre d’una part dels tipogrames finals, provant diferents tècniques de dibuix i pintura.

D'altra banda, des de l’assignatura de Taller i Projectes, l’alumnat de 1r de Serigrafia Artística ha preparat pantalles serigràfiques de la resta de tipogrames per tal d'estampar-los als aparadors.

Web
 Instagram 

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

6
0