Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NadalARTS L'Ajuntament impulsa la iniciativa NadalARTS per decorar 150 establiments comercials de la ciutat amb obres inèdites d'artistes locals. https://www.rubi.cat/ca/nadal/rubi-on-visc-on-compro/nadalarts/nadalarts/@@images/image/preview

NadalARTS

L'Ajuntament impulsa la iniciativa NadalARTS per decorar 150 establiments comercials de la ciutat amb obres inèdites d'artistes locals.

NadalARTS és una de les accions que es duen a terme aquest any per dinamitzar la campanya comercial de Nadal. A través de l'art, la iniciativa dels serveis de Comerç i Projecció de la Ciutat vol animar la ciutadania a passejar per la ciutat i acostar-se al comerç de proximitat a fer les seves compres.

La proposta compta amb la complicitat del col·lectiu d’il·lustradors i il·lustradores locals C.I.R.C. i de l’Escola d’Art i Disseny edRa, que s'han encarregat de decorar els vidres dels aparadors fent servir retoladors blancs i daurats en el primer cas, i tipogrames dibuixats o serigrafiats en el segon. Les obres es podran veure durant tota la campanya de Nadal.

 Coneix els i les artistes que s'han encarregat d'omplir de màgia els aparadors de la ciutat 

    

El passaport màgic


Et proposem un joc! Aquests dies, mentre passeges amb la família, mira els aparadors de les botigues. S'hi amaguen elements i paraules relacionats amb el Nadal... Són trossets de màgia. Seràs capaç de trobar-los tots?

Apunta'ls en el passaport que rebràs a casa i, un cop emplenat, porta'l a l'edifici Rubí Forma de l'11 al 23 de desembre (només dilluns, dimecres o divendres) de 18 a 20 h. La màgia del Nadal transformarà el passaport en un regal! (fins a esgotar existències)

     

Aparador NadalARTS

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0