Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reserva d'entrades Per tal de garantir un aforament adequat per a la prevenció de la Covid-19, totes les activitats de la programació de Nadal, incloses les gratuïtes, requereixen reserva prèvia d'entrada. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Reserva d'entrades

Per tal de garantir un aforament adequat per a la prevenció de la Covid-19, totes les activitats de la programació de Nadal, incloses les gratuïtes, requereixen reserva prèvia d'entrada.

Equipaments culturals municipals


Cal que formalitzis la compra d'entrada o la inscripció de manera anticipada a través dels següents canals:

   

Carpa de Nadal 


Les inscripcions per poder assistir gratuïtament a les activitats de la Carpa de Nadal de la plaça del Doctor Guardiet es poden adquirir aquí

   

Campament dels Reis


Pots reservar la teva entrada gratuïta aquí, tot escollint el dia i l'hora d'assistència. 

   

Arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient


Podràs reservar la teva entrada gratuïta a partir del 16 de desembre a les 17 h a través d'Internet i escollir la sessió que prefereixis entre totes les disponibles. També podràs veure l'arribada a través de les xarxes socials municipals.

 

Et recomanem portar la confirmació de la reserva preferentment en format digital (al telèfon) per evitar el contacte amb el paper o, si no és possible, portar-la impresa des de casa.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

15
10