Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Exposicions https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Exposicions

Rubí de Rock. Retrospectiva dels 80. Fotografies de Joan Díez


La mostra reuneix una trentena d'imatges del fotògraf rubinenc Joan Díez que ens acosten a l'atmosfera musical i artística que es va viure a Rubí als anys 80 del segle passat. Són retrats de grups que van despuntar en un mateix lloc i moment, i que encara són recordats amb nostàlgia pels rubinencs i rubinenques.

Fins al 31 de gener de 2021

Dijous, divendres i dissabtes, d’11 a 14 h

De dimarts a dissabte, de 16 a 20 h

Diumenges i festius, d’11 a 14 h

Lloc: Museu Municipal Castell (MMUC) (C. Castell, 35)

* L’equipament romandrà tancat entre els dies 24 de desembre de 2020 i l’1 de gener de 2021 (ambdós inclosos), així com el dia 6 de gener de 2021.

     

Dues mirades. Fotografia de Mercè Ramírez i pintura de Magda Cano


En aquesta mostra, les obres de les dues autores dialoguen entre elles, oferint diferents perspectives sobre un mateix tema: els canvis produïts al barri barceloní de Santa Caterina. En la seva condició de veïnes, Ramírez i Cano van prendre consciència de la força emocional de totes les portes, finestres i balcons que havien creuat durant els seus anys al barri, i de com canviava la mirada depenent d'on se situaven com observadores.

La mostra reuneix 40 imatges que són el resultat d'un treball conjunt que posa en contacte tècniques i emocions diferents, en què s'observen els espais i les vivències es fusionen, tot mostrant que el veritable esdeveniment és el camí recorregut

Fins al 31 de gener de 2021

Dijous, divendres i dissabtes, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h

Diumenges i festius, d’11 a 14 h

Lloc: Sala Municipal d’exposicions Antiga Estació. (C. Historiador Serra, s/n)

* L’equipament romandrà tancat entre els dies 24 de desembre de 2020 i l’1 de gener de 2021 (ambdós inclosos).

     

Diorames de Nadal


Estrella de ReisLa tradicional mostra de diorames de pessebres de Nadal enguany adapta el seu format a una visita itinerant i descentralitzada a través de la disposició de diferents diorames a l’Espai Expositiu Aula Cultural, el Museu Municipal Castell (MMUC), el Teatre Municipal La Sala i la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, amb l’objectiu d’afavorir les mesures de distanciament social, evitar aglomeracions i facilitar la visita sense el condicionament dels horaris d’obertura dels equipaments.

Del 13 de desembre de 2020 al 17 de gener de 2021

Ho organitza: Associació de Pessebristes de Rubí

Hi col·labora: Federació Catalana de Pessebristes

Lloc: Espai Expositiu Aula Cultural, Museu Municipal Castell (MMUC), Teatre Municipal La Sala i Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler.

     

Cent anys d’història del Celler Cooperatiu (1919-2020)


El Celler Cooperatiu de Rubí celebra enguany el centenari de la seva fundació. Per commemorar-ho, l'Ajuntament ha organitzat una exposició que acostarà els visitants a la història d'aquest edifici vinculat a l'activitat vinícola i reconvertit, després d'una ambiciosa rehabilitació, en equipament cultural.

A més, l'artista rubinenca Anna Tamayo ha fet un díptic de gran format per commemorar el centenari de l'equipament. Aquesta obra estarà exposada al vestíbul del Celler, i ha estat treballada en la seva base amb pintura a l'oli. Un cop seca, s'hi han fet intervencions amb les tècniques del collage i l'encàustica. L'obra representa la particular visió d'aquest artista plàstica sobre aquest element del patrimoni històric rubinenc, i les emocions que li produeixen.

Fins al 31 de gener de 2021

Dijous, divendres i dissabtes, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h

Diumenges i festius, d’11 a 14 h

Lloc: El Celler (C. Pintor Coello, 17-25)

* L’equipament romandrà tancat entre els dies 24 de desembre de 2020 i l’1 de gener de 2021 (ambdós inclosos).

T'ha estat útil aquesta pàgina?

3
1