Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escriu la teva carta als Reis T'has portat bé? Tingues a punt la teva carta perquè arribi a temps a Melcior, Gaspar i Baltasar. https://www.rubi.cat/ca/nadal/els-reis-d-orient/escriu-la-teva-carta-als-reis/@@images/image/preview

Escriu la teva carta als Reis

T'has portat bé? Tingues a punt la teva carta perquè arribi a temps a Melcior, Gaspar i Baltasar.

Els ReisAquest 2020, segur que la teva carta a Ses Majestats els Reis d'Orient va plena de regals però, molt especialment, de bons desitjos per a la gent que t'estimes. És important que pensis molt bé el que demanes i que l'escriguis a temps perquè Melcior, Gaspar i Baltasar puguin tenir en compte les teves peticions de cara a la nit del 5 de gener.

Enguany et donem la possibilitat d'entregar-la al Campament dels Reis, que obrirà els dies 2, 3 i 4 de gener al recinte màgic del Castell. Si vols fer-ho així, però, recorda que és imprescindible reservar la teva entrada a partir del 15 de desembre.

L'Ajuntament enviarà una carta a totes les llars de Rubí perquè cap infant se'n quedi sense. Si en necessites més, te la pots descarregar clicant a sobre de la imatge, imprimir-la i emplenar-la amb els teus desitjos.

    

Carta als Reis per descarregar

T'ha estat útil aquesta pàgina?

5
0