Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campament dels Reis Les portes del Castell s'obren enguany per tal que les famílies de la ciutat puguin descobrir la màgia dels preparatius de l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient. https://www.rubi.cat/ca/nadal/els-reis-d-orient/campament-dels-reis/@@images/image/preview

Campament dels Reis

Les portes del Castell s'obren enguany per tal que les famílies de la ciutat puguin descobrir la màgia dels preparatius de l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient.

El Mag Rubisenc ha preparat un any més la seva llar per acollir tots aquells personatges que treballen de valent amb l'objectiu que, la nit del 5 de gener, tots els infants de la ciutat rebin la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient.

Aquest ha estat un any difícil, en què els nens i nenes han hagut de quedar-se a casa i deixar de veure els seus familiars i amistats per ajudar a protegir-nos tots plegats contra la Covid-19. Com a agraïment per aquest bon comportament, així com per la bona rebuda que els Reis d’Orient han tingut a Rubí des de fa molts i molts anys, el Mag Rubisenc ha decidit obrir aquest any les portes de la seva llar per tal que les famílies de la ciutat puguin veure i descobrir part de la màgia que envolta la nit de Reis. Una màgia que garanteix que aquest 2020, malgrat les dificultats, Ses Majestats tornaran a trobar la manera d'arribar a les llars dels infants de Rubí.

   

Mapa del Campament dels Reis

   
El Campament dels Reis estarà obert els dies 2, 3 i 4 de gener. Si vols visitar-lo amb els teus infants, cal que us hi inscriviu prèviament. Podreu escollir el dia i l'hora de la visita en funció de la disponibilitat de places. ENTRADES EXHAURIDES

T'ha estat útil aquesta pàgina?

22
21