Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient Malgrat les dificultats, Melcior, Gaspar i Baltasar no faltaran a la seva cita amb els infants de Rubí la nit del 5 de gener. https://www.rubi.cat/ca/nadal/els-reis-d-orient/arribada-de-ses-majestats-els-reis-d-orient/@@images/image/preview

Arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient

Malgrat les dificultats, Melcior, Gaspar i Baltasar no faltaran a la seva cita amb els infants de Rubí la nit del 5 de gener.


Gràcies al guiatge de l'estel màgic i del Mag Rubisenc, l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient s'espera, com cada any, la nit del 5 de gener a la tarda. Les mesures de prevenció i contenció del coronavirus no aconsellen dur a terme la tradicional cavalcada de Reis però no pateixis, durant la mateixa tarda, tu i la teva família tindreu ocasió de rebre'ls en diversos torns, entre les 17.30 i les 21.30 h al recinte màgic del Castell. O si ho preferiu, també podreu veure l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar des de casa, connectant-vos a les xarxes socials de l'Ajuntament el 5 de gener a partir de les 19 h.

ENTRADES EXHAURIDES

Corones dels Reis

    

Has de saber que l'Ajuntament ha atorgat un permís extraordinari a Ses Majestats els Reis d'Orient perquè el 5 de gener, malgrat les limitacions de mobilitat que puguin haver-hi a causa del coronavirus, tant ells com els seus patges puguin travessar sense problemes tots els països i fronteres des de l'Orient fins a Rubí. Aquesta autorització tan especial s'ha fet en agraïment a tots els nens i nenes de la ciutat pel seu bon comportament durant els últims mesos. I és que els infants es mereixen més que mai la visita de Melcior, Gaspar i Baltasar, ja que han sabut protegir-se de la Covid-19 i han demostrat tenir cura també de les seves famílies.

Descarrega't el permís excepcional clicant a sobre de la imatge i penja'l a la porta de casa teva perquè Ses Majestats sàpiguen que hi són benvinguts.

Autorització excepcional als Reis d'Orient

T'ha estat útil aquesta pàgina?

27
21