Sou a: Inici / La teva ciutat / Cooperació / Consell de Cooperació

Consell de Cooperació

El Consell Municipal de Cooperació Internacional al Desenvolupament és un òrgan sectorial de caràcter consultiu, d’estudi i de promoció dels interessos relacionats amb la solidaritat i la cooperació al desenvolupament, com a valors de pau, diàleg i consens entre tots els ciutadans i ciutadanes de Rubí.  

Té per objectius:
 
1. Estimular la participació de persones, col•lectius i entitats en la cooperació i la solidaritat internacional, fomentant l’associacionisme, facilitant la coordinació i oferint el suport i l’assistència oportuns.

2. Elaborar i impulsar programes i accions conjuntes que conscienciïn a la ciutadania de la necessària contribució vers els països on la pobresa i l’ escassetat de recursos, impossibiliten el seu desenvolupament digne.

3. Promoure la solidaritat i la cooperació internacional com a àmbit de diàleg i consens entre les diferents forces polítiques, entitats i grups locals de la nostra ciutat, sempre posant com a màxim objectiu i únic, l’ajuda i la cooperació amb els països més desfavorits.

Organització:
El Consell Municipal de Cooperació Internacional per al Desenvolupament funciona mitjançant dos òrgans que tenen diferents competències, temporalitat i composició: el  Plenari i la Comissió de Treball de les entitats.

Vocalies del consell municipal de Solidaritat

  • Compartir
Pertany a: ,