Navegació
Sou a: Inici / La teva ciutat / Salut / Actualitat / Coronavirus SARS-CoV-2 / Servei d'acompanyament per a persones amb discapacitat

Servei d'acompanyament per a persones amb discapacitat

Servei acompanyament persones discapacitatL'Ajuntament de Rubí ha impulsat un nou servei gratuït d'acompanyament per a persones amb discapacitat que presentin trastorns de conducta vinculats a la situació de confinament. La iniciativa, coordinada per l'Oficina d'Atenció a la Diversitat Funcional, s'adreça a infants i joves menors de 21 anys i a persones adultes amb poc suport familiar que puguin acreditar la necessitat de sortir al carrer per raons terapèutiques.

El servei contempla sortides d'una hora de durada pròximes al domicili. Un/a treballador/a familiar de l'empresa Suara serà l'encarregat/da d'acompanyar la persona amb discapacitat i de garantir en tot moment les mesures de prevenció de contagi de la Covid-19. Aquest/a professional disposarà d'un equip de protecció per desenvolupar la seva tasca i en facilitarà un altre a la persona usuària.  

La família pot escollir entre dues franges horàries: de 9 a 14 h i de 16 a 20 h, de dilluns a divendres. Com a màxim, podrà demanar dues hores a la setmana en dies diferents.

Per optar a aquest recurs, cal trucar al 637 831 056 (de 9 a 14 h de dilluns a divendres) o bé enviar un correu electrònic a . L'Oficina d'Atenció a la Diversitat Funcional de l'Ajuntament s'encarregarà de valorar si la persona per a la qual se sol·licita el servei reuneix els requisits i, si és així, coordinarà la prestació amb Suara. El tipus i grau de discapacitat haurà de ser demostrat a través de la targeta acreditativa o del certificat de reconeixement.

  • Compartir