Navegació
Sou a: Inici / La teva ciutat / Salut / Actualitat / Coronavirus SARS-CoV-2 / Rubí es queda a casa

Rubí es queda a casa

Rubí es queda a casaLa situació excepcional que estem vivint a causa de la pandèmia del coronavirus ha capgirat el funcionament de la nostra ciutat, tal com està passant arreu del món. La necessitat urgent de protegir la salut de tots i de totes ens ha obligat a aturar màquines i tancar-nos a les nostres cases, a prendre distància física i aparcar moltes d’aquelles coses que havien definit fins ara el nostre dia a dia com a ciutat.

Els rubinencs i rubinenques sempre hem gaudit fent activitats al carrer, participant de grans moments col·lectius carregats d’emocions i complicitats. Ho demostrem durant tot l’any però especialment en dies tan assenyalats com els de Festa Major, Nadal o Carnaval, quan prenem literalment l’espai públic i l’omplim de vida.

Ara és moment de quedar-se a casa, de cuidar-nos molt tots i totes, però sense renunciar a tot allò que ens fa sentir orgullosos de ser rubinencs i rubinenques. Veïns i veïnes, us convidem que obriu finestres i balcons, que compartiu amb nosaltres tot allò que feu des de casa per posar llum i color a aquests dies de tancament. Segur que teniu grans idees que altres ciutadans i ciutadanes poden aprofitar.

Rubí es queda a casaPer fer arribar aquestes propostes a tothom, publiqueu-les al vostre perfil d'Instagram amb l’etiqueta #rubiesquedacasa. Nosaltres destacarem al perfil de @rubi_ciutat aquelles que puguin ser més interessants i la resta es podran consultar simplement seguint el hashtag.

Recordeu que, si voleu que compartim les vostres publicacions, és imprescindible que les feu des d’un perfil públic i, en el cas que siguin històries, que tingueu activada l’opció perquè altres persones les puguin tornar a publicar.

En el marc d'aquesta iniciativa, també volem fer-vos arribar tot allò que s'està fent des dels diferents serveis municipals per mantenir el contacte amb els seus usuaris i usuàries i fer-los més agradable el confinament, així com també les iniciatives ciutadanes que puguin aparèixer aquests dies amb aquest mateix objectiu. Trobareu tots aquests continguts en el següents apartats:

Icona casa L'Ajuntament des de casa: recursos per al confinament

Icona casa El pati interior: xarxa de suport mutu

 

 

  • Compartir