Navegació
Sou a: Inici / La teva ciutat / Salut / Actualitat / Coronavirus SARS-CoV-2 / Neteja viària durant l'estat d'alarma per Covid-19

Neteja viària durant l'estat d'alarma per Covid-19

Neteja viària durant l'estat d'alarma

L’Ajuntament ha intensificat i especialitzat la neteja viària de la ciutat, inclosa la dels contenidors que hi ha repartits pel municipi, amb l’objectiu de prevenir contagis de coronavirus (Covid-19). 

  • Un equip dual d'escombradora amb perxa que funciona amb aigua clorada, el mateix tipus que es fa servir per tractar la legionel·la, desinfecta voreres i carrers.
  • Un equip format per quatre operaris duu a terme tasques de desinfecció de bancs i altre mobiliari urbà en torns de matí i tarda. Un dels operaris és l’encarregat de conduir la furgoneta amb un dipòsit ple d’aigua clorada ─amb el percentatge que indiquen tant el Ministerio de Sanidad com la Generalitat de Catalunya─ i de proveir les motxilles de fumigació que la resta de personal porta a l’esquena.
  • El camió cisterna treballa en tres torns: al matí i a la tarda al nucli urbà i a les urbanitzacions, mentre que a la nit cobreix els polígons industrials.
  • Dos serveis d’hidronetejadores treballen en torn de matí i tarda desinfectant els contenidors de la ciutat, inclosos els situats a les urbanitzacions ─diàriament es netegen prop de 95 ubicacions─.

Consulta quins espais s'han netejat i desinfectat cada dia

Dimecres 3 de juny

Dimarts 2 de juny

Dissabte 30 de maig

Divendres 29 de maig

Dijous 28 de maig

Dimecres 27 de maig

Dimarts 26 de maig

Dilluns 25 de maig

Dissabte 23 de maig

Divendres 22 de maig

Dijous 21 de maig

Dimecres 20 de maig

Dimarts 19 de maig

Dilluns 18 de maig

Dissabte 16 de maig

Divendres 15 de maig

Dijous 14 de maig

Dimecres 13 de maig

Dimarts 12 de maig

Dilluns 11 de maig

Dissabte 9 de maig

Divendres 8 de maig

Dijous 7 de maig

Dimecres 6 de maig

Dimarts 5 de maig

Dilluns 4 de maig

Dissabte 2 de maig

Dijous 30 d'abril

Dimecres 29 d'abril

Dimarts 28 d'abril

Dilluns 27 d'abril

  • Compartir