Sou a: Inici / La teva ciutat / Mobilitat / Illa de vianants / Sol·licitud d'acreditació per accedir a l'illa de vianants

Sol·licitud d'acreditació per accedir a l'illa de vianants

Plànol general_illa de vianantsPer obtenir l’autorització de pas per accedir a l'illa de vianants és necessari estar empadronat en un habitatge ubicat a l'interior de la zona restringida o bé ser llogater o titular d’un garatge o d’un local comercial.

També tenen dret a sol·licitar l'acreditació els residents i llogaters amb atenció familiar per dependència, així com els taxis i els serveis públics. 

 

ON ES POT TRAMITAR LA SOL·LICITUD?

Horari: de dilluns a dijous, de 8:30 a 14:00 h i de 16:00 a 18:30 h; divendres i vigílies de festius de 8:30 a 14:00 h.
Horari especial (Setmana Santa, estiu i Nadal): de dilluns a divendres, de 8:00 a 15:00 h. 
Telèfon: 93 588 70 00. 

En aquest enllaç podeu descarregar-vos la sol·licitud. 

QUAN ES POT SOL·LICITAR?

En qualsevol moment, sempre i quan la persona sol·licitant es trobi en una de les circumstàncies esmentades i que s'han de complir per tal de poder obtenir una acreditació. 

SOL·LICITUD D'ACCÉS EXCEPCIONAL

Què és un accés excepcional?
Un accés excepcional és una acreditació ─amb una vigència concreta─ que les persones autoritzades per accedir a l’illa de vianants poden demanar per a altres persones, familiars o clients que hagin d’anar al seu domicili o comerç.

Com es pot tramitar un accés excepcional?
Els accessos excepcionals s’han de sol·licitar a través de l’adreça de correu electrònic , acreditant el motiu de la sol·licitud.

Hi ha un límit temporal per a fer-lo?
S’han de fer dins d’una limitació horària, que és de 24 hores abans o 24 hores després que hagi circulat el vehicle per l’interior de l’illa de vianants. 

  • Compartir