Sou a: Inici / La teva ciutat / Mobilitat / Illa de vianants / Sol·licitud d'acreditació per accedir a l'illa de vianants

Sol·licitud d'acreditació per accedir a l'illa de vianants

Plànol general_illa de vianantsPer obtenir l’autorització de pas per accedir a l'illa de vianants és necessari estar empadronat en un habitatge ubicat a l'interior de la zona restringida o bé ser llogater o titular d’un garatge o d’un local comercial.

També tenen dret a sol·licitar l'acreditació els residents i llogaters amb atenció familiar per dependència, així com els taxis i els serveis públics. 


Ampliació de l'illa de vianants: noves sol·licituds

Els conductors que ja disposaven d’autorització per accedir a la zona de vianants de Maximí Fornés els caps de setmana no ha estat necessari que tramitessin la sol·licitud de nou, sinó que se’ls ha concedit de forma automàtica el permís per circular-hi les 24 hores del dia.

La resta de persones, ja siguin veïns o comerciants, que tinguin dret a passar per les noves zones de vianants ─c. Doctor Robert, pl. Pere Aguilera, c. Narcís Menard, c. Unió, c. Terrassa (del núm. 1 al 27 i del 2 al 22), tram del c. Garcia Lorca entre els c. Magí Raméntol i Llobateras i tram del c. Magí Raméntol entre els c. Garcia Lorca i Cal Gerrer─ sí que han de sol·licitar la corresponent autorització.

ON ES POT TRAMITAR LA SOL·LICITUD?

Horari: de dilluns a dijous, de 8:30 a 14:00 h i de 16:00 a 18:30 h; divendres i vigílies de festius de 8:30 a 14:00 h.
Horari especial (Setmana Santa, estiu i Nadal): de dilluns a divendres, de 8:00 a 15:00 h. 
Telèfon: 93 588 70 00. 

En aquest enllaç podeu descarregar-vos la sol·licitud. 

QUAN ES POT SOL·LICITAR?

En qualsevol moment, sempre i quan la persona sol·licitant es trobi en una de les circumstàncies esmentades i que s'han de complir per tal de poder obtenir una acreditació. 

SOL·LICITUD D'ACCÉS EXCEPCIONAL

Què és un accés excepcional?
Un accés excepcional és una acreditació ─amb una vigència concreta─ que les persones autoritzades per accedir a l’illa de vianants poden demanar per a altres persones, familiars o clients que hagin d’anar al seu domicili o comerç.

Com es pot tramitar un accés excepcional?
Els accessos excepcionals s’han de sol·licitar a través de l’adreça de correu electrònic , acreditant el motiu de la sol·licitud.

Hi ha un límit temporal per a fer-los?
S’han de fer dins d’una limitació horària, que és de 24 hores abans o 24 hores després que hagi circulat el vehicle per l’interior de l’illa de vianants. 

  • Compartir