Sou a: Inici / La teva ciutat / Mobilitat / Aparcament / Recàrrega elèctrica

Recàrrega elèctrica

Fotolinera_Rubí FormaActualment, a Rubí hi ha tres fotolineres en funcionament: Rubí Forma, Masia de Can Serra i Policia Local. Aquest tipus d’instal·lacions ofereixen la possibilitat d’una càrrega 100% d’energia renovable i gratuïta.

Les dues primeres estan a disposició de la ciutadania, mentre que la que està ubicada a la comissaria de la Policia Local presta servei exclusivament als vehicles d’aquest cos policial.

La fotolinera de Rubí Forma disposa de dues mànegues de càrrega convencional (7,4 kW) que carreguen el vehicle en 3-5 hores de connexió i una de càrrega ràpida (50 kW) amb tres connectors que permeten carregar el 80% de la bateria del cotxe en 30 minuts. Per tal de fer-la servir, de manera totalment gratuïta, cal disposar d’una targeta o clauer de recàrrega de vehicle elèctric o bé descarregar-se l’aplicació EVCharge, la qual permet activar els carregadors, previ registre de l’usuari.Fotolinera_Rubí Forma_punt recàrrega La instal·lació està disponible les 24 hores del dia. 

La fotolinera de la Masia de Can Serra està operativa de dilluns a divendres, entre les 8 i les 15 h. Aquest equipament compta amb quatre places d’aparcament equipades per a la càrrega de cotxes elèctrics i tres més amb punts de càrrega per a motocicletes. Per activar els punts de recàrrega, cal sol·licitar la targeta a la recepció.

També existeixen punts de recàrrega a l’aparcament públic soterrat del Mercat Municipal

Properament entraran en funcionament dos nous punts de recàrrega, amb dues connexions tipus 2, de 7,2 kW cadascuna, que s’ubicaran a l’aparcament posterior de l’edifici Rubí Forma i a l’aparcament del complex esportiu de Can Rosés. Estaran disponibles les 24 hores del dia i funcionaran amb qualsevol targeta o clauer de recàrrega de vehicle elèctric o bé amb l’aplicació EVCharge

  • Compartir