Sou a: Inici / La teva ciutat / Mobilitat / Aparcament / Recàrrega elèctrica

Recàrrega elèctrica

Fotolinera_Rubí FormaActualment, a Rubí hi ha tres fotolineres en funcionament: Rubí Forma, Masia de Can Serra i Policia Local. Aquest tipus d’instal·lacions ofereixen la possibilitat d’una càrrega 100% d’energia renovable i gratuïta.

Les dues primeres estan a disposició de la ciutadania, mentre que la que està ubicada a la comissaria de la Policia Local presta servei exclusivament als vehicles d’aquest cos policial.

La fotolinera de Rubí Forma disposa de dues mànegues de càrrega semiràpida que carreguen el vehicle en 3-5 hores de connexió i una de càrrega ràpida amb tres connectors que permeten carregar el 80% de la bateria del cotxe en 30 minuts. Per tal de fer-la servir, de manera totalment gratuïta, cal regisFotolinera_Rubí Forma_punt recàrregatrar-se a l’edifici Rubí Forma, preguntant per l’equip tècnic del projecte Rubí Brilla. La instal·lació està disponible les 24 hores del dia. 

La fotolinera de la Masia de Can Serra està operativa de dilluns a divendres, entre les 8 i les 15 h. Aquest equipament compta amb quatre places d’aparcament equipades per a la càrrega de cotxes elèctrics i tres més amb punts de càrrega per a motocicletes. En el cas dels cotxes, dues de la places permeten carregar el vehicle en tres hores, mentre que les altres dues requereixen sis hores de connexió per a una càrrega completa.

També existeixen punts de recàrrega a l’aparcament públic soterrat del Mercat Municipal

  • Compartir