Sou a: Inici / La teva ciutat / Medi ambient / Residus / Prevenció / Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Setmana Europea de la Prevenció de Residus

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus és una iniciativa que es realitza simultàniament arreu d'Europa i, que té com a objectiu, organitzar accions de sensibilització sobre la prevenció de residus durant tota una setmana.

Des del 2009, Rubí se suma en l'organització i suport d'activitats durant aquesta setmana a través d'activitats obertes a la ciutadania sobre reparació, reutilització, malbaratament alimentari, jornades de neteja de l'entorn natural i molt més.

Amb l'adhesió a aquest projecte es busca:

  • Contribuir a la reducció de residus als municipis d'arreu d'Europa.
  • Sensibilitzar envers aquesta problemàtica.
  • A llarg termini, es pretén canviar els patrons de comportament sobre la prevenció de residus.

EDICIÓ 2017: DONEM-LI UNA NOVA VIDA

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus d'enguany se centra en allargar la vida als objectes que encara són útils promovent la reparació, les donacions i els mercats d'intercanvi i de 2a mà. D'aquesta manera, estalviem residus, diners i cuidem el medi ambient.

És per això que l'hem omplert d'activitats gratuïtes per a totes les edats on poder passar una bona estona amb aquests principis com a base. Jocs amb materials reciclats, tallers de reutilització i reparació, neteja de l'entorn natural, mercats de 2a mà,... i moltes coses més!

Consulteu el programa i participeu de les activitats!

Inscriviu-vos a les activitats amb places limitades aquí.MÉS RECURSOS PER A LA PREVENCIÓ DE RESIDUS

EDICIONS ANTERIORS A RUBÍ

  • Compartir
Pertany a: