Sou a: Inici / La teva ciutat / Medi ambient / Residus / Prevenció / Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Setmana Europea de la Prevenció de Residus

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus és una iniciativa que es realitza simultàniament arreu d'Europa i que té com a objectiu organitzar accions de sensibilització sobre la prevenció de residus durant tota una setmana.

Des del 2009, Rubí se suma a aquesta iniciativa organitzant activitats obertes a la ciutadania i oferint suport a d'altres propostes d'entitats sobre reparació, reutilització, malbaratament alimentari, jornades de neteja de l'entorn natural i molt més.

Amb l'adhesió a aquest projecte es busca:

  • Contribuir a la reducció de residus als municipis d'arreu d'Europa.
  • Sensibilitzar envers aquesta problemàtica.
  • A llarg termini, es pretén canviar els patrons de comportament sobre la prevenció de residus.

EDICIÓ 2018: REDUÏM ELS PERILLOSOS

L'edició d'enguany se centra en fer-nos conscients que convivim amb gran quantitat de residus perillosos per al medi ambient i per a la nostra salut. 

És per això que hem omplert la setmana d'activitats gratuïtes per a tothom: tallers de reutilització i reparació, neteja de l'entorn natural, oportunitats de 2a mà, jocs amb materials reciclats...

Símbol_descàrrega Consulteu el programa i participeu de les activitats!

Aquest any fem protagonista l'oli, un residu altament contaminant molt present a les llars i de molt fàcil prevenció si se'n fa una correcta selecció. Per això podràs recollir gratuïtament un claki per seleccionar-lo i prevenir el seu impacte al medi ambient.

Símbol tràmit Inscriviu-vos a les activitats amb places limitades aquí.


MÉS RECURSOS PER A LA PREVENCIÓ DE RESIDUS

 

EDICIONS ANTERIORS A RUBÍ

  • Compartir
Pertany a: