Sou a: Inici / La teva ciutat / Medi ambient / Residus / On llencem? / Serveis / Recollida de mobles i trastos vells

Recollida de mobles i trastos vells

El servei de recollida de mobles i trastos vells és gratuït. 

El seu objectiu és eliminar la presència d’aquests residus voluminosos als carrers de la ciutat, ja que entorpeixen el pas dels vianants i dels vehicles, dificulten la recollida dels contenidors per part dels camions, a més de donar una sensació de brutícia i deixadesa.Què hem de fer si tenim mobles i trastos vells per llençar?

Existeixen dues opcions:

  • Portar-los a la deixalleria municipal de Cova Solera, on podeu obtenir bonificacions en la taxa de residus per les vostres aportacions
  • Trucar gratuïtament al Telèfon Verd (900 130 130/936 999 801 des del mòbil), de dilluns a divendres de 8 a 20 h per acordar dia i hora de recollida. El servei funciona dilluns, dimecres i divendres. Només caldrà que els deixeu a la vorera de casa, o allà on us indiquin. La manera més còmoda de desfer-nos dels mobles i trastos vells que ja no es poden aprofitar.

I si encara estan en bon estat però ja no els necessitem?

  • Si no superen els 50 x 50 cm i pesen menys de 25 kg, els podeu portar a La Trocalleria!, on els podreu intercanviar per altres del mateix valor que han deixat altres persones.
  • Si voleu obtenir un benefici econòmic dels vostres objectes, existeixen botigues de 2a mà, aplicacions i plataformes web on vendre'ls i allargar-ne la seva vida útil. Consulta les botigues de 2a mà de la ciutat clicant aquí.
  • Compartir