Sou a: Inici / La teva ciutat / Habitatge / Em finalitza el contracte de lloguer

Em finalitza el contracte de lloguer

Els contractes amb data de venciment des del 2 d'abril fins dos mesos després de la finalització de l'estat d'alarma es podran prorrogar a petició del llogater per sis mesos més des de la data de finalització del contracte. Ara bé, la sol·licitud de pròrroga ha de ser acceptada per l'arrendador i podeu arribar a un altre tipus d'acord si així ho considereu les dues parts.

Si el vostre contracte va vèncer en dates anteriors i us heu vist afectats per aquesta situació o no aconseguiu arribar a cap acord, podeu adreçar-vos al Servei d’Informació i Assessorament en Habitatge i us ajudarem a negociar amb la propietat o a trobar una solució de reallotjament. Podeu contactar-nos a través del correu electrònic o per telèfon al 93 588 66 93, de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha declarat la suspensió de les actuacions judicials programades i dels terminis processals durant la vigència de l'estat d'alarma. A més, l’article 1 del Reial Decret Llei 11/2020 preveu que, un cop finalitzat l'estat d'alarma, es podran suspendre per un termini de sis mesos els desnonaments de les llars sense alternativa residencial en els procediments de desnonament derivats de contractes d'arrendament subjectes a la LAU en els que s'acrediti davant el jutjat una situació de vulnerabilitat.

<< TORNA ENRERE

  • Compartir