Sou a: Inici / La teva ciutat / Habitatge

Habitatge

Edificis pl Rubi La societat municipal Proursa (Promocions Urbanes de Rubí, SA) es va crear per gestionar qualsevol operació relacionada amb la promoció pública i social d'habitatges, tant de protecció oficial com de renda lliure, locals comercials, aparcaments i naus industrials; la seva construcció, gestió, adjudicació, venda, arrendament i administració; així com l'adquisició, gestió, urbanització i parcel·lació de terrenys o de sòl.

Des de finals de 2005, a través d'un conveni signat amb el Departament de Medi Ambient i Habitage de la Generalitat, s'estableix una Oficina Local d'Habitatge a la ciutat, mitjançant la qual es presta un servei integral en matèria d'habitatge. Els seus objectius generals són:

  • El foment de l'accés assequible a l'habitatge
  • La dinamització del mercat de lloguer
  • L'optimització de l'ocupació del parc vacant
  • La promoció del manteniment i la rehabilitació


COVID-19: SERVEI D’ATENCIÓ, ASSESSORAMENT I INTERMEDIACIÓ SOBRE HABITATGE

Contracte lloguer pisL’Ajuntament de Rubí i la societat municipal Proursa han habilitat un nou servei d’informació, assessorament i intermediació per atendre persones que estan en risc de perdre l’habitatge per situacions de salut o econòmiques derivades del context de crisi pel coronavirus. S'hi poden adreçar:

  • Llogaters
  • Propietaris d’habitatges titulars de crèdits hipotecaris vigents
  • Propietaris d'habitatges llogats a terceres persones
  • Altres persones que estiguin en risc de pèrdua de l’habitatge

Donada la situació de confinament general, aquest servei es presta únicament per via telefònica o per correu electrònic.

Telèfon: 93 588 66 93, de 9 a 14 h, de dilluns a divendres.
Correu electrònic:

SOC LLOGATER/A

Què puc fer si...

SOC PROPIETARI/A

Què puc fer si...

ALTRES QÜESTIONS D'INTERÈS

DOCUMENTS D'INTERÈS

Aquests documents només són models d’ajuda. Si teniu interès en alguna de les mesures anteriors, els podeu descarregar i omplir-los per presentar-los a qui correspongui.

En el cas que tingueu dubtes de comprensió o dificultats per a omplir-los, podeu adreçar-vos al Servei d’Informació i Assessorament en Habitatge a través del correu electrònic  o del telèfon 93 588 66 93, de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

ENLLAÇOS D'INTERÈS

  • Compartir