Sou a: Inici / La teva ciutat / Convivència / Animals / Campanya per fomentar el cens dels gossos

Campanya per fomentar el cens dels gossos

Cens gossos_banner

L’Ajuntament de Rubí posa en marxa una nova campanya de tinença responsable d’animals, en aquesta ocasió centrada a augmentar el nombre de gossos censats a la ciutat. Per fomentar que les persones propietàries d’un gos inscriguin el seu animal al registre, se’ls oferirà la possibilitat d’assistir a un curs gratuït per aprendre a tenir-ne cura i educar-lo d’una forma correcta. 

Tots el propietaris d’un animal de companyia (gossos, gats i fures) han d’identificar la seva mascota amb un microxip homologat i l’han de censar, tal com s'estableix a l’ordenança reguladora de la tinença d’animals de l’Ajuntament de Rubí

Símbol tràmit Si l'animal resideix de manera habitual a la ciutat, cal inscriure’l al Registre municipal d’animals de companyia de Rubí. Aquest tràmit s'ha de fer en el termini màxim de tres mesos des del naixement de l'animal o bé de trenta dies naturals des de la data d’adquisició o del canvi de residència a qualsevol de les oficines d’atenció a la ciutadania (OAC) de la ciutat. 

 

 

DOCUMENTS RELACIONATS

  • Compartir