Sou a: Inici / La teva ciutat / Comerç / Serveis i suport al comerç

Serveis i suport al comerç

PROJECTE COMERÇ21

El projecte Comerç 21, que porta a terme la Gerència de Serveis de Comerç  de la Diputació de Barcelona conjuntament amb PIMEComerç i que compta amb la col·laboració del nostre Ajuntament,  està dirigit als comerços i serveis amb objectiu de millora de  l’oferta comercial dels municipis de la demarcació de Barcelona a través del suport i impuls a un màxim de 50 micropimes amb capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci.

L’acció consisteix en el suport, assessorament i acompanyament personalitzat a les empreses seleccionades: diagnosi de l’empresa, disseny d’un pla d’accions, execució i acompanyament.

Per participar en aquest projecte, l’empresa ha d’omplir un full de sol·licitud  i presentar-ho per correu electrònic a l’adreça,  info@comerc21.cat, o per correu postal al carrer Viladomat, 174. 08015 Barcelona.

La participació en l’acció té un preu per l’empresa beneficiària de 121 euros ( IVA inclòs) i que es farà efectiu un cop sigui seleccionada, la resta de l’import del cost de l’acció serà subvencionada per la Diputació de Barcelona i PIMEC.  

Al web del projecte www.comerc21.cat trobareu tota la informació, així com,  el full d’inscripció per presentar la vostra candidatura.

El termini per presentar les candidatures finalitza el proper dia 20 de juny de 2018.


Catàleg de serveis 2017CATÀLEG DE SERVEIS 2017

Anualment publiquem el nostre catàleg de serveis, que recull tots els serveis que oferim i informació d'interès per als comerços i serveis de la ciutat. Entre d'altres, hi trobareu informació sobre ajuts, campanyes de dinamització i fires.
Més informació i descàrrega del Catàleg de Serveis 2017

App Comerç Rubí bànerL'APP DEL COMERÇ DE RUBÍ
Els comerços de la ciutat poden crear i gestionar la seva app de manera gratuïta (promoció limitada a 400 llicències, els comerços interessats s'han d'adreçar al Servei de Comerç). D'altra banda, l'app permet als rubinencs i les rubinenques dur el comerç de Rubí a la butxaca, per localitzar establiments, novetats, ofertes, etc. Podeu descarregar-vos aquesta app a l'App Store i a Google Play (cerqueu Comerç Rubí).
Més informació...

millor iniciativa comercial 2016SUBVENCIONS I AJUDES AL COMERÇ
L'Ajuntament de Rubí convoca anualment subvencions per a accions de millora del comerç local i premia les millors iniciatives comercials de nova obertura. Consulteu condicions i properes convocatòries al Servei de Comerç.

Ajuts a les millors iniciatives comercials de nova implantació, convocatòria 2016:
Termini de sol·licitud, fins al 23 de setembre
Trobareu les bases, els detalls de la convocatòria i els formularis de sol·licitud a la Seu electrònica.

Portal RubicomerçPORTAL RUBÍCOMERÇ

El portal web www.rubicomerç.cat és una eina de difusió i promoció totalment gratuïta, amb un seguit d’aplicacions ben útils i fàcils de gestionar i que garanteixen la presència a la xarxa dels comerços, serveis i restauració de Rubí. Us hi podeu donar d'alta gratuïtament emplenant un formulari al portal i si necessiteu ajuda, tant per fer l'alta com per gestionar la vostra pàgina us podeu posar en contacte amb el nostre servei.
Com a ciutadans, hi trobareu informació dels comerços de la ciutat i de totes les promocions i activitats de dinamització comercial que s'hi duen a terme.

  • Compartir
Pertany a: