Sou a: Inici / La teva ciutat / Comerç / Serveis i suport al comerç

Serveis i suport al comerç

Portal Rubicomerç

PORTAL RUBÍCOMERÇ
El portal web www.rubicomerç.cat és una eina de difusió i promoció totalment gratuïta, amb un seguit d’aplicacions ben útils i fàcils de gestionar i que garanteixen la presència a la xarxa dels comerços, serveis i restauració de Rubí. Us hi podeu donar d'alta gratuïtament emplenant aquest formulari del portal i si necessiteu ajuda, tant per fer l'alta com per gestionar la vostra pàgina us podeu posar en contacte amb el nostre servei, tel. 935 887 000 ext. 1448 (Alba). I des d'aquest enllaç pots accedir al dossier explicatiu.
La ciutadania hi trobarà informació dels comerços de la ciutat i de totes les promocions i activitats de dinamització comercial que s'hi duen a terme.

App Comerç Rubí bànerL'APP DEL COMERÇ DE RUBÍ
Els comerços de la ciutat poden crear i gestionar la seva app de manera gratuïta (promoció limitada a 400 llicències, els comerços interessats s'han d'adreçar al Servei de Comerç). D'altra banda, l'app permet als rubinencs i les rubinenques dur el comerç de Rubí a la butxaca, per localitzar establiments, novetats, ofertes, etc. Podeu descarregar-vos l'app Rubí Ciutat a l'App Store i a Google Play.

Més informació...

millor iniciativa comercial 2016SUBVENCIONS I AJUDES AL COMERÇ
L'Ajuntament de Rubí convoca aquest any dos tipus de subvencions:  per a accions de millora del comerç local i per premiar les millors iniciatives comercials de nova obertura. Consulteu condicions i properes convocatòries al Servei de Comerç.

Ajuts a les millors iniciatives comercials de nova implantació, convocatòria 2019:
Termini de sol·licitud, [Properament el termini]
Trobareu les bases, els detalls de la convocatòria i els formularis de sol·licitud a la Seu electrònica.

GUIA EMPRENEDORIA MERCATS MUNICIPALS
2018Aquest document pretén ser un material de suport, un instrument complementari als existents en matèria de creació d'empresa, adreçat tant a les persones emprenedores com al personal tècnic que informen, assessoren i donen suport a la creació i consolidació del teixit comercial i de serveis del territori. A través dels quatre mòduls amb les matèries presentades, es busca una aproximació més concreta i específica per a la creació de comerços i serveis als mercats municipals.

Més informació i descàrrega de l'aquesta guia 2018

  • Compartir