Sou a: Inici / La teva ciutat / Comerç / Rubí, on visc, on compro

Rubí, on visc, on compro

La Regidoria de Comerç, dins del Pla de mesures anticrisi 2014, va impulsar la campanya Rubí, on visc, on compro, orientada a promocionar el comerç local i reforçar alhora el sentiment de pertinença de la ciutadania. Des de llavors s‘han llançat noves edicions en diferents suports: vídeos, cartells al carrer, xarxes socials i anuncis als mitjans de comunicació locals. Coincidint amb la campanya de Nadal 2018, es trien personatges típics de l'època: enguany, el Rei Gaspar.

Els Pastorets, protagonistes del Nadal 2017

El Lluquet i el Rovelló, de Els Pastorets del Casal Popular, van protagonitzar durant el Nadal de 2017 la campanya de promoció del comerç local Rubí, on visc, on compro.

L'esport local fa equip amb els comerços de la ciutat

La darrera campanya, llançada el juny de 2017, està protagonitzada per tres esportistes d’equips d’elit del municipi que expliquen com, des de sempre, compren a les botigues de la seva ciutat.

Mitjançant els testimonis de protagonistes molt propers, en aquesta campanya es destaquen la diversitat i qualitat dels productes que es poden trobar a la ciutat, la proximitat i el tracte familiar dels botiguers, així com l’evolució positiva que ha experimentat el comerç local en els darrers anys. 

 

  • Compartir