Sou a: Inici / La teva ciutat / Comerç / Mercats / Mercat Ecològic del Vallès i de l'Artesania

Mercat Ecològic del Vallès i de l'Artesania

Mercat Ecològic

El Mercat Ecològic del Vallès està organitzat pels municipis de Barberà del Vallès, Cerdanyola, Rubí i Sant Quirze del Vallès, té un caràcter itinerant i posa a la vostra disposició una oferta pròpia i diferencial que esdevé una singularitat per als municipis que acullen aquest mercat.

El Mercat promociona les varietats i els productes d’alimentació de temporada i del territori i dóna a conèixer l’agricultura i la producció ecològica com a model sostenible per a la preservació del medi ambient i de qualitat per al consumidor.

Mercat de l'artesaniaA Rubí trobareu el Mercat Ecològic del Vallès cada 4t dissabte de mes, de 9 a 14 h, a l'avinguda Francesc Macià, al tram entre plaça de Catalunya i el carrer Montserrat.

Acompanyant el Mercat Ecològic també s'instal·la a l'illa cada 4t dissabte de mes, de 9 a 20 h, el Mercat de l'Artesania de Rubí. Aquest mercat compta amb 20 parades d'artesans i artesanes de la nostra ciutat que ofereixen bijuteria, sabons, bosses, nines, decoració, roba, etc., tot elaborat a mà.

També trobareu el Mercat Ecològic en el mateix horari ─de 9 a 14 h─ a:

  • Sant Quirze del Vallès, primer dissabte, a la rambla Lluís Companys
  • Cerdanyola del Vallès, segon dissabte, a la plaça Sant Ramon
  • Barberà del Vallès, tercer dissabte, a l'entorn del mercat municipal Onze de Setembre

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web del Mercat Ecològic del Vallès.

  • Compartir