Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler L'equipament cultural manté durant l'estiu les seves habituals activitats familiars i acull també alguns espectacles. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler

L'equipament cultural manté durant l'estiu les seves habituals activitats familiars i acull també alguns espectacles.

Totes les activitats de la programació d’estiu de la Biblioteca Mestre Martí Tauler són gratuïtes i tenen aforament limitat. Pots fer la teva inscripció o reserva d'entrada a través del correu .
   

El secret del pelegrí
Dijous 9 de juliol, a les 18 h
Hora del conte de 4 a 8 anys

El secret del pelegrí és un conte de tradició africana, adaptat a la cultura mediterrània. Un rei bo i savi acull un pelegrí a casa seva i enceta amb ell una profunda amistat que el portarà a confiar-li el càrrec de primer conseller del seu reialme.
Cia. Bufanúvols

La iaia embolica la troca
Dijous 16 de juliol, a les 18 h
Hora del conte de 4 a 8 anys

De Xavier i Roger Simó (Andana Editorial). Des que s’ha quedat vídua, a l’àvia Rosalia li costa viure sola, la casa li cau al damunt i es passa els dies mirant per la finestra. Un dia, però, rebrà una proposta que li tornarà a omplir la vida de color.
Cia. Mon Mas

García
Dimecres 15 de juliol, a les 18 h
Cloenda de la temporada del Club de Lectura Veus de Dona

Un apropament a l’obra, la poesia i la crua realitat de la història de Federico García Lorca. Una petita mostra de la seva variada producció poètica amb afegits biogràfics acompanyats d’un teatre de titelles i els sons d’una guitarra.
Cia. Estenedor Teatre

Concert de Flor de Bach
Dijous 23 de juliol, a les 19.30 h

Una cita amb aquest jove grup local i la seva proposta de pop rock fet a la ciutat.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
1