Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultàmbula. Arts d'Estiu

Els rubinencs i rubinenques poden gaudir d’una àmplia programació cultural durant els mesos de juliol i agost, per a tots els públics i adaptada a la situació excepcional generada per la Covid-19.

Cultàmbula. Arts d'estiu és l'oferta d'activitats  per als mesos de juliol i agost més important en molts anys: música, teatre, cinema i propostes familiars s'encarregaran d'amenitzar un estiu atípic marcat pels efectes de la Covid-19. La nova programació suposa el retorn de les activitats amb públic i, com no podia ser d'una altra manera, té molt en compte totes les mesures de seguretat necessàries per fer front a la pandèmia. Pràcticament totes les activitats són a l'aire lliure però amb aforament limitat.

Consulta les prop de 50 propostes programades dins de tres grans blocs: el cicle envelaRts, el cinema a la fresca i les activitats als equipaments culturals.

  

 • envelaRts

  Aquest estiu, el cicle envelaRts recupera el públic presencial i incorpora les arts escèniques, sempre en espais a l'aire lliure però amb aforament limitat.

 • Cinema a la fresca

  Aquest estiu apostem per gaudir de bon cinema a l’aire lliure. L’amfiteatre del parc del Castell serà l'epicentre d’aquest cicle però també hi haurà diverses projeccions als barris de la ciutat.

 • Activitats en equipaments

  Durant l'estiu, podràs gaudir d'exposicions i de diferents propostes de caire familiar en alguns dels espais culturals de referència de la ciutat.

 • Mesures de seguretat

  La situació generada per la pandèmia de la Covid-19 obliga a adoptar tot un seguit de mesures de seguretat tant a nivell d'organització com de públic.

 • Entrades

  Totes les activitats de la programació d'estiu requereixen d'inscripció prèvia o reserva d'entrada.