Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ruta de l'Street Art Les obres d'art urbà de la ciutat reunides en un itinerari perquè no te'n perdis cap. https://www.rubi.cat/ca/color-week/ruta-street-art/@@images/image/preview

Ruta de l'Street Art

Les obres d'art urbà de la ciutat reunides en un itinerari perquè no te'n perdis cap.

Al llarg dels anys, desenes d'artistes urbans han deixat la seva empremta en edificis i murs de la ciutat. Rubí compta amb una llarga tradició grafitera, impulsada a través d'iniciatives com l'antic festival Mixing Colors, en vies de recuperació, o l'actual mostra d'art i grafiti urbà Full Colors. Ara, pots recórrer fàcilment les principals obres d'street art que hi ha la ciutat gràcies a una ruta que n'incorpora més d'una trentena i que et permet conèixer qui són els seus autors i autores.
   

   

Visita guiada


Si el que vols és fer una visita guiada per la ruta de l'street art de Rubí, inscriu-te a l'activitat que tindrà lloc el 24 de març, a partir de les 18 h, en el marc de la COLOR Week. Podràs conèixer algunes de les principals obres que configuren aquest mapa de l'art urbà a Rubí, com per exemple els grafitis elaborats a les dues últimes edicions de la mostra Full Colors.

En el següent vídeo, t'oferim un tast d'algunes de les obres més recents (Full Colors 2020) que podràs veure en aquesta ruta:
    

        

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
0