Sou a: Inici / Avisos / Tall de trànsit al pont del c. Sant Joan

Tall de trànsit al pont del c. Sant Joan

El dilluns 4 de novembre s'han iniciat les obres de millora al pont del carrer de Sant Joan. Aquesta actuació, inclosa al Pla d’inversions, té una durada estimada de sis mesos i s’executarà en diferents fases, durant les quals hi haurà les afectacions de trànsit següents:

FASE 1 (del 4 al 17 de novembre)

Durant aquesta primera fase es col·locaran les proteccions de seguretat als laterals del pont. La circulació de vehicles quedarà garantida. 

  • Les proteccions vinculades al passeig de la Riera es realitzaran en horari diürn i es garantirà la circulació de vehicles donant pas alternatiu.
  • Les tasques per col·locar les proteccions vinculades a la C-1413 es realitzaran en cap de setmana o excepcionalment alguna jornada en horari nocturn. Aquests treballs només afectaran el carril de la C-1413 en sentit nord i els vehicles es desviaran pel lateral d’aquesta via. 

FASE 2 (a partir del 18 de novembre i fins que finalitzin les obres)

Mentre s’executi aquesta fase i la següent, el pont del carrer de Sant Joan ESTARÀ TALLAT AL PAS DE VEHICLES. En canvi, es garantirà en tot moment un pas accessible per als vianants. 

  • Els itineraris alternatius habilitats durant les obres es plantegen per la C-1413, el pont de La Llana i el pont de Cova Solera.
  • Les línies 3 i 7 de RubíBus també estaran afectades per aquest tall. 
    • A partir de la parada de Can Fatjó ─a l’avinguda de Castellbisbal─, els autobusos es desviaran per l’avinguda de Can Fatjó, el carrer de Platí, el carrer de Luxemburg, l'avinguda de Cova Solera i arribaran fins a la parada d’Estació – Rubí+D, on recuperaran el recorregut normal. 
    • Les parades que quedaran anul·lades durant les obres són les següents: quedaran totalment anul·lades les parades Topazi i Sant Joan (ubicada al propi c. Sant Joan i on únicament paren les línies 3 i 7). La parada Sant Joan situada al c. Santa Llúcia, on paren les línies 1, 5 i 6, no està afectada per aquests treballs. La parada Espoz i Mina estarà anul·lada per les línies 3 i 7, però hi continuaran fent parada les línies 1, 5 i 6.

Afectacions viàries derivades de les obres al pont del carrer Sant Joan

FASE 3 (aproximadament un mes abans de la finalització de les obres) 

En aquesta darrera fase es realitzaran les tasques de reparació superficial del pont i es desmuntaran les proteccions. A mesura que avancin els treballs es podrà concretar la data d’inici d’aquesta tercera fase i les afectacions de mobilitat que pugui comportar.

  • Compartir