Sou a: Inici / Avisos / Tall de trànsit al pont del c. Sant Joan

Tall de trànsit al pont del c. Sant Joan

El 4 de novembre es van iniciar les obres de millora al pont del carrer de Sant Joan. Aquesta actuació, inclosa al Pla d’inversions, té una durada estimada de sis mesos

A PARTIR DEL 18 DE NOVEMBRE I FINS QUE FINALITZIN LAS OBRES

El pont del carrer de Sant Joan ESTARÀ TALLAT AL PAS DE VEHICLES. En canvi, es garantirà en tot moment un pas accessible per als vianants. 

  • Els itineraris alternatius habilitats durant les obres es plantegen per la C-1413, el pont de La Llana i el pont de Cova Solera.
  • Les línies 3 i 7 de RubíBus també estaran afectades per aquest tall. 
  • A partir de la parada de Can Fatjó ─a l’avinguda de Castellbisbal─, els autobusos es desviaran per l’avinguda de Can Fatjó, el carrer de Platí, el carrer de Luxemburg, l'avinguda de Cova Solera i arribaran fins a la parada d’Estació – Rubí+D, on recuperaran el recorregut normal. 
  • Les parades que quedaran anul·lades durant les obres són les següents: quedaran totalment anul·lades les parades Topazi i Sant Joan (ubicada al propi c. Sant Joan i on únicament paren les línies 3 i 7). La parada Sant Joan situada al c. Santa Llúcia, on paren les línies 1, 5 i 6, no està afectada per aquests treballs. La parada Espoz i Mina estarà anul·lada per les línies 3 i 7, però hi continuaran fent parada les línies 1, 5 i 6.

Afectacions viàries derivades de les obres al pont del carrer Sant Joan

  • Compartir