Sou a: Inici / Avisos / Recomanacions per al castell de focs de Sant Pere

Recomanacions per al castell de focs de Sant Pere

Amb motiu dels actes de Sant Pere, aquest dilluns a les 23 h hi haurà un castell de focs des de dos punts diferents de la ciutat. L'espectacle durarà 14 minuts aproximadament. Per prevenir riscos, us demanem al veïnat més proper que no us exposeu a finestres, balcons i patis, i que contacteu amb el 112 davant de qualsevol incident.

Segons les condicions meteorològiques, aquests espectacles poden provocar acumulacions de fum. Si aquest és el cas, us recomanem que tanqueu les finestres.

No es permetrà la concentració de persones a les zones de llançament de la pirotècnia. Recordeu que, a canvi, podreu seguir l'espectacle a través de les xarxes socials de l'Ajuntament amb l'acompanyament musical de Ràdio Rubí.

Els espectacles pirotècnics comporten un gran impacte sonor, fet que pot provocar serioses molèsties especialment a persones d'edat avançada, amb trastorn de l’espectre autista (TEA), amb Alzheimer o amb determinades malalties mentals, així com als nadons o als animals. Els recomanem al respecte que prenguin les mesures més adients per tal de protegir-los. 
  • Compartir