Sou a: Inici / Avisos / Obertes les preinscripcions a les escoles bressol municipals

Obertes les preinscripcions a les escoles bressol municipals

Les persones interessades a preinscriure els seus fills i filles en alguna de les escoles bressol municipals de Rubí (Lluna, La Bruna i Sol, solet) podran presentar la seva sol·licitud del 9 al 16 de maig al centre escollit en primera opció. 

Per formalitzar la preinscripció, cal presentar la corresponent sol·licitud (disponible a rubi.cat/educacio) acompanyada d’original i fotocòpia del llibre de família, original i fotocòpia del DNI o el NIE del pare i de la mare o dels tutors signants de la sol·licitud, i del full d’autorització per accedir a la consulta de dades econòmiques a altres administracions.

El curs 2019-2020, les tres llars d’infants municipals oferiran un total de 381 places de servei escolar ordinari, 127 per centre. En tots els casos aquesta oferta es complementarà amb un servei de menjador i amb un servei d’acolliment, que garanteix la cura i atenció dels infants abans i després del servei escolar.

El preu públic mensual de les escoles bressol municipals s’estableix mitjançant un sistema de tarifació social que té en compte el nivell de renda de la unitat familiar. A més, es contemplen bonificacions d’aquesta quota en els casos de famílies nombroses, monoparentals o amb una situació socioeconòmica desafavorida.

  • Compartir