Sou a: Inici / Avisos / Fins a l'1 de setembre: Obres a la xarxa de clavegueram del c. Santa Eulàlia

Fins a l'1 de setembre: Obres a la xarxa de clavegueram del c. Santa Eulàlia

Les obres de renovació de la xarxa de sanejament del c. Santa Eulàlia s’allargaran fins a principis de setembre i comportaran diverses afectacions viàries. 

Les tasques de renovació del col·lector s’executaran en tres fases:

  • 1a fase: Es realitzarà fins aproximadament el 4 d’agost i contempla treballs al tram de la carretera de Terrassa entre el passeig Pau Claris i la carretera de Sabadell. Tot aquest tram quedarà tallat al trànsit mentre durin les obres d’aquesta primera fase.
  • 2a fase: S’executarà entre el 7 i l’11 d’agost i preveu treballs a la cruïlla entre la carretera de Sabadell i el c. Santa Eulàlia. Es canviarà el sentit de circulació del tram de la carretera de Terrassa entre el passeig Pau Claris i la carretera de Sabadell per donar sortida als vehicles que circulen per la carretera de Sabadell. El carrer Bullidor tindrà doble sentit de circulació per permetre accedir a la carretera de Sabadell des de la carretera de Terrassa. I el carrer Santa Eulàlia serà d’us exclusiu per als garatges.
  • 3a fase: Es desenvoluparà entre el 14 d’agost i l’1 de setembre. Durant aquest període els treballs es concentraran al c. Santa Eulàlia, que continuarà sent d’us exclusiu per als garatges fins al final de les obres. 
  • Compartir