Sou a: Inici / Avisos / Ajornada la preinscripció escolar d'infantil, primària i ESO

Ajornada la preinscripció escolar d'infantil, primària i ESO

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha anunciat que la preinscripció escolar d'infantil, primària i ESO no es durà a terme fins que es pugui realitzar "en condicions de normalitat". 

La suspensió de les classes i el tancament de centres per prevenir els efectes del coronavirus ─des dels 0 anys fins a la universitat─, ha fet impossible continuar amb les jornades de portes obertes i visites a escoles i instituts que alguns centres educatius ja havien començat o havien de fer, justament, aquestes setmanes.

Tenint en compte això, i també la situació de confinament, el Departament d'Educació ha optat per posposar la preinscripció al segon cicle d'infantil, primària i secundària (des de P3 fins a ESO) fins que la situació es normalitzi.

En canvi, el Ministerio de Educación y Formación Profesional (MEFP) i el Ministerio de Universidades han acordat, juntament amb les Comunitats Autònomes, que la selectivitat se celebri entre el 22 de juny i el 10 de juliol en convocatòria ordinària i abans del 10 de setembre en convocatòria extraordinària.

Si teniu qualsevol dubte, el podeu resoldre trucant a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) de Rubí, al 93 588 70 00.

  • Compartir