Sou a: Inici / Avisos / Afectacions viàries amb motiu del BFAST Duatló de Rubí

Afectacions viàries amb motiu del BFAST Duatló de Rubí

Diumenge 17 de març se celebra el BFAST Duatló de Rubí
A partir de les 9.00 h i fins la finalització de la prova (prevista a les 13.00 h) es produiran el següents talls de trànsit

 • C-1413, des del carrer Ample fins a la rotonda del Pinar.
 • Al polígon de Cova Solera: av. Cova Solera, av. Can Sucarrats des del c. Roma fins al c. Atenes, carrers Roma, París, Amsterdam i Lisboa i Camí de la Riera des del c. Vivaldi fins a l'av. Cova Solera.
 • Av. Can Cabanyes, pg. Les Torres, rambleta Joan Miró, av. Barcelona fins a c. General Prim, c. General Prim des d’av. Barcelona fins a c. Balmes i c. Marconi.

El pas del Duatló també tindrà afectacions al transport públic:  

Bus urbà

 • Línia 1: Sortirà des del Pinar cap a Can Rosés, fent el recorregut de la L5 fins a Cadmo. Quedaran anul·lades les parades des de La Bastida fins a Bailén i des de Bullidor fins a Bages. Des de Cadmo creuarà el pont i després de fer parada a Topazi girarà a l'esquerra per fer la parada Diamant, recuperant el seu recorregut fins a Can Serrafossà. Des d’aquest punt farà línia normal fins la parada Platí, creuarà Can Fatjó i baixarà per Topazi. Abans del pont de Sant Joan girarà a l'esquerra pel lateral de la riera, entrarà pel pont de Cadmo i, un cop estigui a la parada CAP Mútua, seguirà fins a Can Rosés i després continuarà recte per entrar a El Pinar. Quedaran anul·lades les parades des de Zamenhof fins a La Bastida.
 • Línia 2: Sortirà del Pinar i farà el seu recorregut normal fins a la parada Lluís Ribas. Després seguirà recte pel c. Bartrina fins arribar a l'av. Estatut, girarà a la dreta, pararà a Terol i entrarà al c. Sant Cugat. Després de fer la parada Sant Cugat, recuperarà el recorregut normal fins al final de línia. Quedaran anul·lades les parades des de Duran i Bas fins a Ca Vallhonrat. La línia 5 farà el mateix recorregut.
 • Línia 3: Sortirà de Castellnou fent el recorregut normal fins arribar a la cruïlla de l’av. Castellbisbal amb l’av. Can Fatjó, baixarà per Topazi i abans del pont de Sant Joan girarà a l'esquerra pel lateral de la riera. Entrarà pel pont de Cadmo i un cop estigui a la parada CAP Mútua seguirà recte cap a la parada Zamenhof i girarà cap a la parada Sardana, recuperant el recorregut habitual. Quedaran anul·lades les parades des de Sant Joan fins a Estació Rubí+D i des d’aquesta última fins a Bailén.
 • Línia 5: Farà el mateix recorregut que la línia 2, però sortint de Can Rosés i sense arribar al Pinar.
 • Línea 7: Sortirà de Can Solà fent el recorregut normal fins arribar a la cruïlla de l’av. Castellbisbal amb l’av. Can Fatjó, baixarà per Topazi i abans del pont de Sant Joan girarà a l'esquerra pel lateral de la riera. Entrarà pel pont de Cadmo i un cop estigui a la parada CAP Mútua seguirà recte cap a la parada Zamenhof i anirà  cap a la parada Sardana, recuperant el recorregut habitual.  Quedaran anul·lades les parades des de Sant Joan fins a Estació Rubí+D i des d’aquesta última fins a Bullidor.

Bus interurbà

 • B7: Parades anul·lades: av. Can Cabanyes FGC, Edison/Marconi (CAP) i Edison/Berguedà. L’inici/final del recorregut serà a la parada Terol (av. Estatut) de la L4 de RubíBus.  
 • B8 sentit Sant Cugat: Circularà per l’av. Estatut. Parades alternatives (L4 de RubíBus): Estatut, Lourdes, Agricultura i Terol. Parades anul·lades: Ctra. Terrassa/Bailén, Pau Claris/Francesc Layret, Santa Llúcia/Sant Joan, rblta. Joan Miró (Rubí+D), av. Can Cabanyes FGC, Edison/Marconi (CAP) i Edison/Berguedà.
 • B8 sentit Hospital de Terrassa: Circularà per l’av. Estatut. Parades alternatives i habilitades a Terol i Estatut, davant de les parades de la L4 de RubíBus. Parades anul·lades: Edison/Berguedà, Edison/Marconi (CAP), av. Can Cabanyes FGC, pg. Riera (Escardívol) i ctra. Terrassa/ctra. Sabadell (rotonda).

Taxi
La parada de taxis del carrer Balmes quedarà fora de servei de 9 a 13 h. 

 • Compartir